Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

DAVO bestaat tien jaar en viert feest

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

DAVO bestaat tien jaar en viert feest

12 april 2022 om 10:19

In april 2022 viert Deventer brouwerij DAVO het DAVO-decennium. Dat pakken ze groots aan, want wie jarig is trakteert. Er komen speciale jubileumglazen, kortingen en feesten ter ere van hun tienjarige bestaan.

Drie oprichters van DAVO Bieren tijdens het 10-jarig jubileum
Davo bieren logo
Davo bieren header

DAVO Bieren Jubileum

DAVO Bieren logo In april 2011 begonnen de oprichters van DAVO met bier brouwen in een schuur. “Op basis van ons favoriete brouwsel legden we allen in 2012 een tientje in voor een KvK-nummer. DAVO Bieren was toen geboren”, vertelt Jos, mede-oprichter van DAVO.

Sindsdien is er veel gebeurd. Zo openden de mannen in 2016 een eigen brouwerij met proeflokaal in Deventer. In de jaren daarop volgden nog twee proeflokalen in Arnhem en Zwolle.

Diverse DAVO bieren, zoals de Weizenbock en Road Trip, wonnen prestigieuze prijzen. En nu, in 2022, bestaat DAVO officieel tien jaar. “We beleven onze jongensdroom nog steeds met evenveel passie en enthousiasme als tien jaar geleden.”

Lees ook

DAVO 10 Jaar Box

Het DAVO-decennium werd afgelopen weekend afgetrapt. Voor de gelegenheid is er een speciale ‘DAVO 10 JAAR BOX’ ontwikkeld, met alle hardlopende bieren van DAVO van de afgelopen tien jaar. In de box vind je ook een limited edition jublieumglas. Ook geeft DAVO in de maand april 10% korting in hun webshop.

Toekomst 

En de volgende tien jaar? “Het voelt alsof we ons eigen jongensboek schrijven. De komende tijd gaan we daar nog een hoop hoofdstukken aan toevoegen.” Zo staan er nog een hoop nieuwe bieren op de planning, maar ook een grotere brouwerij om aan de groeiende vraag van DAVO Bieren te kunnen voldoen.

Op de hoogte blijven van alle acties die DAVO doet voor hun tienjarige bestaan? Hou dan de site davobieren.nl in de gaten.