Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

DAVO Hang Out is het Mitra bier van de maand juni 2021

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

DAVO Hang Out is het Mitra bier van de maand juni

29 juni 2021 om 14:17

Hang Out van DAVO Bieren is in juni 2021 het Mitra Bier van de Maand. Met de uitverkiezing dingt deze India Pale Lager mee naar de titel 'Bier van het Jaar'.

Hang Out van DAVO is mitra bier van de maand
Davo bieren logo
Davo Hang Out bier

Mitra bier van het jaar 

Mitra gaat ook dit jaar op zoek naar het bier van het jaar. Dit doen ze door elke maand een speciaalbier te benoemen tot bier van de maand. Consumenten kunnen hun stem uitbrengen op de verschillende bieren van de maand. Op deze manier wordt aan het einde van het jaar een bier met het hoogste percentage positieve stemmen gekozen tot 'Mitra bier van het jaar'. Mitra Drankenspeciaalzaken houdt deze competitie in samenwerking met Biermagazine. 

DAVO Hang Out

Bier van het jaar bij Mitra DAVO Hang Out is een craft lager die wordt gebrouwen door DAVO Bier uit Deventer. Deze India Pale Lager kenmerkt zich door frisbittere geuren die je ook terugvindt in de smaak met tonen van citrus en dennen. Het bier heeft een licht bittere afdronk en is uitstekend te combineren bij cheeseburgers en gerechten van de barbecue. 

Lees ook

Vorige winnaars

Dit is het vierde jaar op rij dat deze competitie wordt gehouden. De vorige winnaars zijn: 

- Mitra Bier van het jaar 2018: Elixer van Grutte Pier
Mitra Bier van het jaar 2019: Joey Greenhorn van Kompaan
- Mitra Bier van het jaar 2020: Rodulf de Viking van Grutte Pier 

In 2021 maken Monte CristoSt. Feuillien Grand Cru, Frontaal RhodesianPohjala Must KuldDuvel Tripel Hop Cashmere en DAVO Hang Out kans op de titel. In juli zal een volgende uitdager zich aandienen. Bekijk de huidige stand voor de verkiezing op de website van Mitra Drankenspeciaalzaken

Cookie instellingen