Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dommelsche Bierbrouwerij geeft rondje vanwege 275 jarig jubileum

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dommelsche Bierbrouwerij geeft rondje vanwege 275 jarig jubileum

25 oktober 2019 om 12:46

De Dommelsche Bierbrouwerij bestaat 275 jaar en geeft daarom een rondje aan alle Dommelsch fans. Op 30 oktober kunnen Dommelsch fans (alleen 18+) van 15.00 tot 18.00 een gratis sixpack Dommelsch 0.0% bij de brouwerij ophalen, om thuis van te genieten.

Dommelsche Bierbrouwerij
Dommelsch pilsener
Dommelsch Logo

Bierbrouwerij Dommelsch

Met de actie wil de brouwerij alle fans - in het bijzonder de inwoners uit de regio Valkenswaard - bedanken die het merk Dommelsch en de brouwerij al vele jaren een warm hart toedragen. De brouwerij roept inwoners uit de regio Valkenswaard op om zo veel mogelijk op de fiets te komen, vanwege beperkte parkeergelegenheid.

Lees ook

Dommelsch is nog altijd in heel Nederland een geliefd kwaliteitsbier met sterke roots in de regio Valkenswaard. Sinds 2018 is het merk verkrijgbaar in een nieuw jasje en in een 0.0% variant. Met de nieuwe uitstraling profileert bierbrouwerij Dommelsch zich nog nadrukkelijker als goed, betrouwbaar en betaalbaar alternatief in een steeds complexere wereld van (speciaal)bieren. Met de nieuwe uitstraling richt Dommelsch zich nog duidelijker op de bierliefhebber die houdt van eerlijk en goed pils.

275 jaar Dommelsch

275 jaar Dommelsch

In de nieuwe uitstraling staat de Dommel centraal, als eerbetoon aan de inwoners langs de Dommel. Zij dragen de brouwerij – de oudste nog werkende van Nederland volgens NederlandseBiercultuur.nl – al 275 jaar een warm hart toe. Met 190 werknemers is de Dommelsche bierbrouwerij één van de belangrijkste werkgevers van de Gemeente Valkenswaard. En ook in de toekomst wil de Dommelsche bierbrouwerij haar economische en sociale rol in de gemeente en regio blijven vervullen. Zo blijft Dommelsch trouw aan haar oorsprong.

Adres Dommelsche Bierbrouwerij: Brouwerijplein 84, Dommelen. Op 30 oktober kunnen Dommelsch fans (alleen 18+) van 15.00 tot 18.00 een gratis sixpack Dommelsch 0.0% bij de brouwerij ophalen.

Cookie instellingen