Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Eerste stadscafé met Kornuit op de tap staat in Amsterdam.

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Eerste stadscafé met Kornuit op de tap in Amsterdam

16 oktober 2013 om 09:24

Na een uitgebreide verbouwing heropende Edel in Amsterdam afgelopen week haar deuren. Het resultaat? Een stadscafé met een frisse, eerlijke en authentieke look 'n feel en enige in Nederland met Kornuit op de tap.

 

grolsch
Grolsch Logo
Grolsch Brouwerij

Een primeur voor zowel Edel als Grolsch, die niet ongestoord voorbij mocht gaan. Afgelopen vrijdag werd dan ook geheel in stijl, met grote pullen Kornuit, geklonken op dit unieke moment en is het eerste café met Kornuit op de tap in Nederland een feit.  

Hef je pul!

Het eerste café met Kornuit op de tap vraagt om een opening in stijl. Genodigden verzamelden zich bij de grote, koperen biertank om samen met Edwin Blom, Directeur Verkoop bij Grolsch, en de eerste Kornuit-tappers van Nederland een pul Kornuit te heffen op het vernieuwde Edel. Edwin Blom: "Voor ons is deze opening echt een bijzonder moment. In september hebben we Kornuit voor het eerst gelanceerd in Nederland en vandaag openen de deuren van het eerste café met Kornuit op de tap ooit. De uitstraling van Edel sluit perfect aan bij Kornuit, het is fris en en jong en door de grote koperen biertank en robuuste bierleiding, staat bier weer centraal! Voor ons is dit pas het begin. De komende tijd zullen we in meerdere Nederlandse steden cafés met Kornuit op de tap openen zodat jonge mensen in een eerlijke en authentieke omgeving kunnen genieten van een fris pil."

Lees ook

Perfecte match

Edel is natuurlijk niet zomaar gekozen voor Kornuit van Grolsch. Het bruisende café ligt midden in Amsterdam en trekt twintigplussers die blijven ontdekken en genieten van het leven. Daan Rohde, eigenaar van Edel zegt hierover: "We zijn enorm trots dat wij het allereerste café in Nederland zijn met Kornuit op de tap. De koperen tank die geplaatst is, is een echte eye-catcher en onderscheidt ons van andere horecagelegenheden in de omgeving. Daarnaast past de stijl en vooral de smaak van Kornuit perfect bij ons en ons publiek: jonge mensen die op zoek zijn naar een leuke avond met hun vrienden in een eigentijds stadscafé en van lekker, fris bier houden. We zijn dan ook vol vertrouwen dat dit een succes wordt."

Frisse smaak en zachte afdronk

Eind september werd Kornuit van Grolsch officieel geïntroduceerd in Nederland. Het nieuwe pils wordt gebrouwen door de jongste generatie brouwers van Grolsch, en heeft door de bijzondere hopsoort, een verrassend frisse smaak en zachte afdronk, ideaal voor avondje stappen met 'kornuiten'.

Kornuit van Grolsch is te koop in de supermarkt en nu dus ook op tap verkrijgbaar in Amsterdam.  

Cookie instellingen