Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

FC Twente en Grolsch bekrachtigen verdere samenwerking

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

FC Twente en Grolsch bekrachtigen verdere samenwerking

17 april 2015 om 15:24

FC Twente en Koninklijke Grolsch hebben hun juridische geschil bijgelegd en de samenwerking voor de komende jaren bekrachtigd. 

Grolsch Veste
Grolsch Brouwerij
Grolsch Premium Pilsener

Grolsch en FC Twente hebben maandagavond 13 april hun handtekening gezet onder de afspraken voor de komende jaren. Bij de ondertekening waren namens FC Twente Commissaris Hennie ten Hag, Financieel Directeur Gerald van den Belt en Manager Commerciële Zaken Marco Behrens aanwezig. Namens Grolsch waren dat Directeur Verkoop Edwin Blom en Regionaal Sales Manager Erik Kottink.

Grolsch Veste van FC Twente

Lees ook

De bestaande samenwerking tussen FC Twente en Grolsch inzake de sponsoring van de club en de naamgeving van het stadion (de Grolsch Veste) wordt voortgezet. De commerciële afspraken waren de afgelopen periode onderwerp van een juridisch geschil. Hierover hebben de partijen naar ieders tevredenheid overeenstemming bereikt. Met deze ondertekening is een einde gekomen aan het geschil en is de lopende bodemprocedure definitief van de baan.

Gerald van den Belt: “We zijn blij met de nieuwe overeenkomst. Ik weet niet beter dan dat FC Twente en Grolsch twee merken zijn die onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar en met de regio Twente. Het is mooi dat we samen weer vooruit kunnen kijken en in ons beider jubileumjaar de verdere samenwerking hebben bekrachtigd.”   

Edwin Blom: “We zijn tevreden over de afspraken die zijn gemaakt. We geloven onverminderd in het partnerschap dat we al die jaren samen hebben opgebouwd. We hebben de intentie om de club te blijven steunen, ook in periodes waar het wat minder gaat. In voor- en tegenspoed, dat mag FC Twente van ons verwachten en daar houden we ons ook aan. Dit jaar bestaat FC Twente 50 en Grolsch 400 jaar. Voor beide een prachtige mijlpaal. Twee merken die sterk verankerd zijn in deze regio en trots op hun afkomst. Uiteraard proosten we gezamenlijk op de goede voortzetting van onze samenwerking  en op ons beider jubileum: met een heerlijke beugel Grolsch bier!”

Cookie instellingen