Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gebrouwen door Vrouwen lanceert een boek

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gebrouwen door Vrouwen lanceert een boek

08 mei 2020 om 12:09

Gebrouwen door Vrouwen lanceert een boek over hoe hun brouwhobby een succesvol biermerk is geworden! Stap voor stap neemt het boek je mee in hun start-up verhaal.

Gebrouwen door Vrouwen
Gebrouwen door vrouwen
Gebrouwen door Vrouwen

Gebrouwen door Vrouwen 

Wat begon als een gezellige hobby in Do's keuken, groeide in vijf jaar tijd uit tot een biermerk dat in 600 kroegen wordt geschonken, in 700 supermarkten verkrijgbaar is en dat zelfs een eigen bar heeft! Hoe dat zo gekomen is? De zussen Tessel & Do gingen gewoon met enorm veel plezier aan de slag met hun droom en werden zo eigenlijk per ongeluk ondernemers. En naast ondernemers zijn de zussen ook schrijvers geworden! Ze lanceren namelijk hun eerste boek.

Gebrouwen door Vrouwen boek 

Gebrouwen door Vrouwen boek Het verhaal gaat over twee jonge zussen die het populaire merk Gebrouwen door Vrouwen oprichtten in een wereld die gedomineerd wordt door mannen. In het boek lees je over hoe je bier brouwt, hoe de zussen op hun bek gingen, over de successen en natuurlijk over het vrouw-zijn in een mannenwereld! Zo leer je hoe je als vrouw hier gebruik van kunt maken maar ook hoe het tegen je kan werken. Echter is het moraal van het boek: doe wat je leuk vindt!

Lees ook

Tessel & Do proberen mensen aan te moedigen om het boek bij een lokale boekhandel te bestellen, om ze te steunen in Corona tijden! Het boek van Gebrouwen door Vrouwen is zowel te verkrijgen als paperback en e-book. 

Cookie instellingen