Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch introduceert Weizen 0.0% | Alcoholvrije Weizen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch introduceert Weizen 0.0%

11 maart 2019 om 13:48

Grolsch introduceert een nieuw bier, namelijk de Grolsch Weizen 0.0%. Na Grolsch 0.0% en de verschillende alcoholvrije Radlers komt Grolsch met haar eerste alcoholvrije speciaalbier.

Grolsch introduceert Weizen 0.0%
Grolsch Weizen 0.0 logo
Grolsch Weizen 0.0 logo

Alcoholvrij bier populair

Met het oog op de groeiende populariteit van alcoholvrije bieren in Nederland kunnen ook de speciaalbieren niet achterblijven, aldus de brouwer. Consumenten geven immers steeds vaker de voorkeur aan alcoholvrij boven alcoholarm bier. Ze letten meer op hun gezondheid en maken bewustere keuzes.

Grolsch Weizen 0.0%

Bierglas met Grolsch Weizen 0.0%Grolsch Weizen 0.0% is een natuurtroebel tarwebier. Door het unieke brouwproces zijn de Grolsch Meesterbrouwers in staat om op geheel natuurlijke wijze een alcoholvrije Weizen te brouwen met behoud van de volle, frisse Weizen smaak en de karakteristieke geuren van kruidnagel en fruit. Grolsch Weizen 0.0% is daarmee een goede dorstlesser voor elk moment.

Lees ook

Geïnspireerd op de bekroonde Weizen

Guy Evers, Meesterbrouwer bij Grolsch: "Het uitgangspunt voor deze Weizen 0.0% is natuurlijk onze bekroonde Grolsch Weizen. Kort na de introductie is deze verkozen tot beste in zijn soort met een World Beer Award. We hebben ons uiterste best gedaan om de smaak van onze Weizen 0.0% zo dicht mogelijk bij dit origineel te houden. Naar mijn idee is dat goed gelukt. Ik ben dan ook trots op ons eerste alcoholvrije speciaalbier!”

Grolsch Weizen 0.0% is in een 6-pack 6 x 30 cl verkrijgbaar bij supermarkten en slijterijen door het hele land. Ook kunnen consumenten genieten van deze alcoholvrije Weizen in de verschillende Grolsch horecagelegenheden. Bekijk ook de reclame van Grolsch Weizen 0.0% waar we brouwer Guy wat zien vertellen over het nieuwe alcoholvrije Grolsch bier.