Grolsch Session IPA

Grolsch proeverij: Session IPA

Het derde bier van de Grolsch proeverij is bekend. Het is een Session IPA geworden. Dit speciaalbier van Grolsch is tijdelijk verkrijgbaar in Grolsch cafés.

05 december 2017 om 11:31


Grolsch Proeverij

De Grolsch Session IPA is het derde bier dat is uitgebracht in het kader van de Grolsch Proeverij. Hiervoor lanceerde Grolsch een Tripel en een Saison, het vierde bier in de serie laat nog even op zich wachten. De Session IPA is tijdelijk verkrijgbaar bij een aantal Grolsch cafés, kijk op http://www.grolsch.nl/grolsch-proeverij om te bekijken waar je het speciaalbier kunt drinken.

Grolsch Session IPA

Dit speciaalbier van Grolsch is een session bier, wat betekent dat het een relatief laag alcoholpercentage heeft. Met 3,5% is daar niets aan gelogen. Het is een fris en fruitig bier, wat erg vol van smaak is. Door het lage alcholpercentage is deze Session IPA bijzonder doordrinkbaar, terwijl het hoppige karakter behouden blijft. 

Marc Janssen: Grolsch Session IPA

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Warsteiner Premium Pilsener

Do it right
Als je iets doet, wat het ook is, doe het dan goed. Dat is de boodschap van de nieuwe Warsteiner campagne. Bekijk hier de commercial.

Meer reclames van Warsteiner Premium Pilsener

Laatste reacties