Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch Radler nu 35% minder suiker en 2 nieuwe Radler varianten

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Grolsch radler nu 35 minder suiker en 2 nieuwe radler varianten

Grolsch Radler nu 35% minder suiker en 2 nieuwe Radler varianten

16 maart 2018 om 16:22

Grolsch heeft bekendgemaakt dat vanaf dit voorjaar alle Grolsch Radlers en 0,0% Radlers met 35% minder suiker worden gebrouwen. Ook komen er twee nieuwe soorten Radlers op de markt: Grolsch 0.0% Radler Gember Citroen en Grolsch Radler Limoen.

Grolsch Radler
Grolsch Radler 0.0 gember citroen
Grolsch Brouwerij

Genieten van bier met minder suiker

Steeds meer Nederlanders leven meer bewust en letten op het suikergehalte in producten. Met de komst van Grolsch Radlers met 35% minder suiker zegt Ard Bossema, de Marketing Directeur van Grolsch, hiermee in te spelen op behoeften van Grolsch drinkers.

Grolsch Radler 0.0 Gember Citroen

Ard Bossema, Marketing Directeur Grolsch: “Afgelopen jaar hebben we de eerste lage suiker varianten 0.0% Radler geïntroduceerd. De reacties waren erg positief. Voor ons reden om samen met onze brouwmeesters het hele Radler-assortiment onder de loep te nemen. Het resultaat mag er zijn! Alle Grolsch 0.0% Radlers bevatten vanaf dit voorjaar 35% minder suiker dan het gemiddelde suikergehalte van andere 0.0% Radlers in Nederland. En ook onze alcoholarme Radlers bevatten maar liefst 35% minder suiker, mét behoud van de vertrouwde smaak. Een positief gevolg van de lagere suikergehaltes is bovendien dat de calorische waardes van de Grolsch Radlers lager zijn geworden.”

Grolsch Radler 0,0% Gember Citroen

Het eerst nieuwe Radler bier van Grolsch is het Grolsch Radler 0,0% Gember Citroen. Dit bier is gemaakt van Grolsch 0,0%, citroen- en sinaasappelsap en gember aroma. 

Grolsch Radler Limoen

Grolsch Radler 0.0 Limoen sixpack

Het andere nieuwe bier van Grolsch is Grolsch Radler Limoen bevat 2% en is gemaakt van Grolsch pils, citroen, sinaasappel- en limoensap.

Deze nieuwe Limoen variant volgt op het succes van de 0.0% Radler Limoen, die Grolsch vorig jaar heeft geïntroduceerd.

Beide Radlers hebben de typerende bittere smaak van bier en de lekkere friszoete smaak van vruchtensap.

Wanneer verkrijgbaar

De nieuwe lage suiker varianten van de al bestaande Grolsch Radlers zullen vanaf 5 maart geleidelijk de winkels in gaan. De nieuwe Grolsch 0,0% Radler Gember Citroen en Grolsch Radler Limoen zijn vanaf deze week al verkrijgbaar en zullen staan in de schrappen van verschillende supermarkten en slijterijen door het hele land en zijn verkrijgbaar bij diverse Grolsch horecagelegenheden.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties