Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch Session IPA landelijk verkrijgbaar

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch Session IPA landelijk verkrijgbaar

09 april 2018 om 10:19

Grolsch Session IPA was het derde bier uit de Grolsch proeverij. Na de vele positieve reacties op dit laag-alcoholische speciaalbier heeft Grolsch besloten de Session IPA vast op te nemen in haar bierportfolio.

Grolsch Session IPA flesje en glas
Grolsch Session IPA logo
Grolsch Session IPA logo

Grolsch portfolio

Bierbrouwer Grolsch bracht afgelopen december een nieuw bier op de markt: Grolsch Session IPA. Als derde bier in de Grolsch Proeverij was deze Session IPA tot nu toe alleen op tap verkrijgbaar in vijftig geselecteerde Grolsch horecagelegenheden. Grolsch heeft het speciaalbier nu in haar vaste bierportfolio opgenomen. Vanaf medio april is het bier dan ook landelijk op tap en in fles exclusief bij Albert Heijn supermarkten verkrijgbaar.

Hoppig Karakter

Met Grolsch Session IPA speelt Grolsch in op de behoefte van de consument om vaker bewust te genieten met minder alcohol. Tegelijkertijd is diezelfde consument op zoek naar de rijke smaak van speciaalbier.

De Grolsch Session IPA heeft deze bijzondere combinatie in zich. Het is een speciaalbier met een laag alcoholpercentage van 3,5%. Door het gebruik van vier verschillende hopsoorten heeft het een hoppig karakter. Het bier is fris en fruitig van smaak met tonen van citrus en passiefruit. 

Lees ook

Grolsch Proeverij

De Grolsch Session IPA is het derde bier in de Grolsch Proeverij, ontwikkeld door Meesterbrouwer Marc Janssen. De Grolsch Proeverij staat voor een unieke serie speciaalbieren, gebrouwen in de proefbrouwerij. In deze proefbrouwerij experimenteren en innoveren de Grolsch Meesterbrouwers op basis van vakmanschap.

Grolsch Session IPA uitgeschonken De nieuwe creaties van de Meesterbrouwers zijn vervolgens gedurende een bepaalde periode exclusief verkrijgbaar in vijftig geselecteerde Grolsch horecagelegenheden. Als onderdeel van de Grolsch Proeverij worden bierliefhebbers actief gevraagd naar hun mening over de nieuwe bieren. Op basis van hun feedback bepaalt Grolsch welk bier landelijk wordt geïntroduceerd en of er eventueel kleine aanpassingen aan de receptuur nodig zijn.

Meesterbrouwer Marc Janssen: "Mooi om te zien dat consumenten en ondernemers via de Grolsch Proeverij ook zelf een bijdrage kunnen leveren aan de innovaties van Grolsch. Het gaat er immers om hoe zij het bier ontvangen en waarderen. Dat de Session IPA zo enthousiast is ontvangen, zie ik dan ook als een groot compliment."

Verkrijgbaarheid

Grolsch Session IPA is vanaf medio april in een 3-pack fles 3x 30cl exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn supermarkten door het hele land. Uiteraard kunnen consumenten ook genieten van dit bier in de verschillende Grolsch horecagelegenheden. 

Cookie instellingen