Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch Session IPA | Speciaalbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch Session IPA

Grolsch Session IPA is een India Pale Ale met 3,5% alcohol. Grolsch Session IPA wordt gebrouwen door Grolsch Brouwerij in Boekelo.

Grolsch Session IPA uitgeschonken
Grolsch Session IPA logo
Grolsch Session IPA 3pack met flesjes van 30cl

Eigenschappen

Grolsch Session IPA is een speciaalbier ontwikkeld door meesterbrouwer Marc Janssen. Het bier werd tijdens de Grolsch proeverij in 2017 gelanceerd.

Grolsch Session IPA kopen

Aanbiedingen en prijzen van Grolsch Session IPA

Actueel zijn er geen Grolsch Session IPA aanbiedingen . De prijs van een liter Grolsch Session IPA is ongeveer €3,90.

Smaak & Omschrijving

Grolsch Session IPA is een fris en fruitig speciaalbier. Door het lage alcoholpercentage (3,5%) is het een erg toegankelijk bier, terwijl het hoppige karakter behouden blijft. 

Grolsch Session IPA is een speciaalbier ontwikkeld door meesterbrouwer Marc Janssen. Het bier werd tijdens de Grolsch proeverij in 2017 gelanceerd en kwam in het voorjaar van 2018 ook in de retail beschikbaar.

Reviews

Nog geen reviews voor Grolsch Session IPA. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Meer merken van Grolsch

 • Grolsch 0.0% - Alcoholvrij - 0%

  Dankzij een unieke gistsoort en de modernste brouwtechniek is dit bier alcoholvrij met behoud van een volle, frisse smaak. 

 • Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Citroen - Alcoholvrij - 0%

  Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Citroen is voor ieder moment van de dag. Dit alcoholvrije drankje is licht-zoet en echt fris van smaak.

 • Grolsch 0.0% Radler Limoen - Biermix - 0%

  Grolsch 0.0% Radler Limoen heeft de aangename licht bittere smaak van bier en de lekkere friszoete smaak van vruchtensap.

 • Grolsch Blonde Saison - Saison - 6,5%

  Grolsch Saison heeft door de toevoeging van echte honing in combinatie met Saison gist geeft het bier een mooi droog karakter. Zo heeft brouwer Marc Janssen de perfecte balans weten te vinden tussen droog, fruitig en kruidig.

 • Grolsch Dunkel Weizen - Dunkel weizen - 6%

  Grolsch Dunkel Weizen heeft een volle frisse, licht zoete karamelsmaak. Deze smaak krijgt deze Weizen door een speciaal geselecteerde karamelmout.

 • Grolsch Gerijpte Herfstbok - Bock - 6,6%

  Grolsch Gerijpte Herfstbok kwam voor het eerst op de markt in 2015. Voor het 400-jarige jubileum van Grolsch werd het speciaalbier ontwikkeld. Grolsch Gerijpte Herfstbok heeft door de zorgvuldige rijping een intens volle smaak waarin de zoetheid gemarkeerd wordt. Een speciaalbier voor de liefhebber met rijpe tonen van karamel, rozijnen en zwarte bessen gecompleteerd met een ronde afdronk. De smaak van Grolsch Herfstbok heeft zich in de fles verder ontwikkeld: van een jonge, zachtzoete bok naar een gerijpte, volmondige bok.

 • Grolsch herfstbok - Bock - 6,5%

  Grolsch Herfstbok is een traditioneel karaktervol bier met een stevige, zachtzoete smaak. Het heeft een warm en toegankelijk karakter, zachte geuren en een robijn rode kleur. daarbij aroma's van bosbessen en kaneel.

 • Grolsch kanon - Gerstewijn - 11,6%

  Grolsch Kanon heeft een zoete smaak.

 • Grolsch Klassieke Blond - Blond - 6,7%

  Grolsch Klassieke Blond heeft een licht bloemige geur en een subtiel bittere smaak. Dit speciaalbier van Grolsch bevat 6,7% alcohol. 

Zie meer merken van Grolsch

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties