Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gulpener lanceert eenmalig ongefilterde Dort

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gulpener lanceert eenmalig ongefilterde Dort

14 november 2018 om 10:34

Eerder dit jaar kwam Gulpener met de mededeling dat Gulpener Dort uit het assortiment werd gehaald. Voor de liefhebbers wordt nu eenmalig een exclusieve oplage van het bier op de markt gebracht.

Gulpener Dort Limited Edition
Gulpener Dort ongefilterd
Gulpener Logo sinds maart 2024

Pijn in het Gulpener hart

Met pijn in ons hart zijn ze dit jaar in Gulpen gestopt met het brouwen van Gulpener Dort; misschien wel Nederlands eerste speciaalbier. Speciaal voor de liefhebbers, die de brouwerij luid en duidelijk hebben laten weten dat ze de Dort erg zullen gaan missen, brengt Gulpener de Dort eenmalig én in een exclusieve oplage terug op de markt!

Ongefilterde Dort

Gulpener logo De Ongefilterde Dort is gemaakt met verse hop uit de eigen Gulpener hopvelden in Reijmerstok. De hop is tijdens de Hopoogst eigenhandig geplukt door onze hopplukkers. Dat maakt hem alleen maar lekkerder! Dit bombastische mijnwerkersbier is een Limburgse variant op de Duitse Dortmunder. Het is een ondergistend bier met een moutige en crispy smaak.

Lees ook

65 jaar

De Dort bestaat 65 jaar en daarom vindt er op 30 november 2018 vanaf 16:00 uur een pensioneringsfeest plaats in het Gulpener Brouwlokaal. Samen met liefhebbers, medewerkers, gepensioneerden en gasten willen ze bij Gulpener nog een keer proosten op de Dort. Wil je daar graag bij zijn? Aanmelden kan via marketing.communicatie@gulpener.nl.

Cookie instellingen