Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken | Marc Josephus Jitta | Directeur Out Of Home

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Heineken benoemt marc josephus jitta tot directeur out of home

Heineken benoemt Marc Josephus Jitta tot Directeur Out Of Home

16 maart 2019 om 12:56

Heineken Nederland benoemd Marc Josephus Jitta (35) tot nieuwe Directeur Out Of Home. Marc nam de functie per 15 maart 2019 over van oud directeur Geert Minnart.

Heineken bier
Heineken41 wild lager torp van 2 liter
Heineken H41 Wild Lager

Heineken Directeur Out of Home 

Heineken Nederland heeft Marc Josephus Jitta (35) benoemd tot Directeur Out of Home. Jitta volgt Geert Minnart op die vanwege gezondheidsproblemen heeft besloten zijn werkzaamheden neer te leggen.

Marc Josephus JittaMet Jitta haalt Heineken Nederland een ervaren man binnen die het bedrijf erg goed kent: hij begon zijn loopbaan in 2008 bij Heineken Nederland als managementtrainee.

Na meerdere financiële functies bij zowel Vrumona als Heineken Nederland werd Jitta in 2014 National Sales Manager Out of Home bij Vrumona. In 2017 speelde hij een belangrijke rol bij de realisatie van het strategisch partnership tussen Heineken Nederland en Sligro. Sinds eind 2017 is Jitta directeur Out of Home Vrumona.​​​​​​

Heineken man

Pascal Gilet, Algemeen Directeur Heineken Nederland: 'Marc is een echte Heineken-man. Hij heeft de afgelopen jaren een voortreffelijke prestatie neergezet met de Out of Home-organisatie van Vrumona, door bijvoorbeeld samen met klanten steeds adequaat en vernieuwend in te spelen op de continu veranderende consumentenwensen. Ik ben er van overtuigd dat Marc met zijn ervaring, ondernemersmentaliteit en enthousiasme, onze Out of Home-organisatie naar een 'next level' gaat tillen.'

Pascal Gilet over het noodgedwongen vertrek van Geert Minnart:

'Gezondheid is het allerbelangrijkste in het leven. Ik wens Geert en zijn familie dan ook ontzettend veel kracht en sterkte toe. Daarnaast wil ik Geert bedanken voor zijn enorme inzet en bevlogenheid. Onder zijn leiding heeft onze Out of Home-organisatie zich zeer succesvol ontwikkeld. De klant heeft hierbij voor Geert altijd centraal gestaan. Daarnaast is Geert van ontzettend grote waarde geweest in de totstandkoming en uitrol van ons strategisch partnership met Sligro. We gaan hem ontzettend missen, maar gezondheid gaat boven alles.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties