Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken en Jumbo geven korting op ticket GP Oostenrijk

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken en Jumbo geven korting op ticket GP Oostenrijk

25 mei 2018 om 16:59

Heineken geeft je samen met Jumbo de kans om Max Verstappen en de Formule1 mee te maken met een goedkoper weekendticket voor de GP van Oostenrijk.

Max Verstappen ticket bij GP Oostenrijk
Heineken 0.0
Heineken 0.0

Goedkoop naar GP Oostenrijk

Zit jij op zondag ook voor de tv gekluisterd om naar de F1 te kijken? Het geluid van de ronkende motoren is op tv al indrukwekkend. Maar Heineken geeft je in samenwerking met Jumbo nu de kans om een Formule 1 wedstrijd écht mee te maken en de geur van verbrand rubber te ervaren. Bekijk de prestaties van Max Verstappen en al die andere snelle mannen live op het circuit van Oostenrijk.

Heineken actieproducten

Verpakkingen van Heineken bij Jumbo Jumbo heeft een aantal actieproducten waarbij je een unieke actiecode krijgt. Bij aankoop van een Heineken sixpack mono of een Heineken sixpack 0.0% krijg je een actiecode waarmee je een Tribune Weekendticket kan kopen voor maar 99 euro (i.p.v. 169 euro). Je hebt dan alle dagen een tribuneplek tijdens de GP Oostenrijk op 29, 30 juni en 1 juli. Naast Heineken bier zijn er nog een beperkt aantal andere actieproducten beschikbaar waar bij je een GP actiecode kunt krijgen.

Lees ook

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden van de Grand Prix Oostenrijk 2018 actie van Heineken en Jumbo.

1. Vanaf woensdag 16 mei 2018 tot en met dinsdag 29 mei 2018 ontvang je bij aankoop van 1 of meerdere van de actieproducten van hetzelfde merk welke te vinden zijn op jumbo.com/gpoostenrijk één actiecode op een aparte kassabon. Bewaar deze bon met actiecode goed, want het is niet mogelijk om deze opnieuw aan te vragen.

2. Actiecodes kunnen verzilverd worden op Sportstadion.nl tot uiterlijk maandag 4 juni 2018.

3. Eén actiecode komt overeen met één ticket voor € 99,-.

Cookie instellingen