Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken presenteert nieuwe coole bierblikjes

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken presenteert nieuwe coole bierblikjes

14 juli 2014 om 15:19

Heineken onthult een nieuw bierblik dat reageert op lage temperaturen. Het blikje is voorzien van speciale inkt die oplicht als het 0 °C of kouder is. Hierdoor verandert het ontwerp op het blik.

Heineken nieuw bierblik Raison Pure Paris

Het is zomervakantie en daar past natuurlijk uitstekend een ijskoud biertje bij! Maar wanneer kun je zien wanneer je bier echt ijs- en ijskoud is? Daar heeft Heineken iets op bedacht!

Lees ook

Speciale inkt

In samenwerking met ontwerpbureau Raison Pure Paris heeft Heineken een wel heel speciaal bierblik bedacht. Het blikje is voorzien van een speciale inkt die reageert op koude temperaturen. Wanneer het bier koud genoeg is, kleuren de witte scheuren in het ijs die op het blik staan, blauw.

IJskoud bier

Alleen als het je biertje 0 °C of kouder is, verandert het design van het blik. Eigenlijk iets te laat, aangezien de ideale drink temperatuur van Heineken tussen de 6 en de 8 °C ligt. Het is dus eigenlijk meer een leuke gadget dan dat het echt nuttig is. Maar wel een hele coole!

Limited edition

Het blikje zal niet op grote schaal in de winkels komen te liggen, het gaat hier namelijk om een limited edition. Waar en wanneer de blikken te koop zullen zijn, is nog niet bekend gemaakt door de brouwer.

Cookie instellingen