Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken viert verjaardag met flessenwand

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken viert verjaardag met flessenwand

06 december 2012 om 14:21

Ter gelegenheid van het 140 jarige bestaan van Heineken wordt er op vrijdag 7 december op de Stadhouderskade, vlak naast de Heineken Experience, een enorme videowand van Heineken flessen onthuld.

heineken
Heineken Experience
Heineken met S tijdens jubileum in 2017

De videowand is opgebouwd uit duizenden groene Heineken flessen, met achter elke Heineken fles een LED-lampje waardoor het een soort pixel wordt. Alle 5000 flessen bij elkaar vormen zo een enorme videowand die maar liefst 200 vierkante meter beslaat.

Ralph Rijks, marketing manager Heineken Nederland: “Een videowand van 5000 groene Heineken flessen is natuurlijk een unieke manier om het 140-jarig bestaan van ons merk onder de aandacht te brengen. Het zijn overigens dezelfde groene flessen die vanaf voorjaar 2013 de bekende bruine flessen gaan vervangen in de Nederlandse supermarkten.” De wand zal hoogstwaarschijnlijk ook een rol spelen bij de viering van Kerst en Oud & Nieuw.

Lees ook

De enorme videowand is vanaf 7 december aanstaande, de eerste dag van het Amsterdam Light Festival, tot 20 januari van 2013 aan de buitenmuur van de bekendste brouwerij van Heineken aan de Stadhouderskade in Amsterdam te bewonderen. Elke dag rond 17:00 uur lichten de duizenden groene Heineken flessen op voor een spectaculaire lichtshow. De oplichtende groene flessen vormen animaties die de wand op een bijzondere manier tot leven brengen. Het programma is interactief en kan via de Facebook-pagina van Heineken door iedereen beïnvloed worden.

heineken 140 jaar flessen bij heineken experience .

Cookie instellingen