Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hertog Jan organiseert online bierproeverij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hertog Jan organiseert online bierproeverij

07 mei 2020 om 11:14

Hertog Jan organiseert op 9 mei 2020 een online bierproeverij! Tijdens de proeverij kom je meer te weten over het verhaal van de Hertog Jan speciaalbieren.

Hertog Jan online bierproeverij
Hertog Jan bieren
Hertog Jan Grand Prestige

Bierproeverijen

In verband met de coronavirus maatregelen is een grote tak van Hertog Jan stil komen te liggen, de horeca. Dit is voor veel brouwerijen in Nederland hetzelfde geval, daarom zoeken brouwers unieke acties. Daarom organiseert Hertog Jan een online bierproeverij! De online bierproeverijen zijn in trek bij bierliefhebbers, daarom worden ze ook veel georganiseerd!  Hertog Jan logo

Online bierproeverij Hertog Jan 

Op zaterdag 9 mei 20:00 zal er een online Hertog Jan proeverij plaatsvinden. Meersterbrouwer Gerard van den Broek zal samen met Fiona de Lange, een bekende Nederlandse biersommelier en zythologe, de online bierproeverij hosten.

Tijdens de bierproeverij leer je over het verhaal achter de Hertog Jan speciaalbieren, het brouwproces en de verschillende smaken van de bieren!  

Lees ook

Wat heb je nodig?

Ten eerste is het nodig, om de bierproeverij te kunnen volgen, dat je een smartphone / tablet / laptop hebt met internetverbinding. Bier is het lekkerst te drinken uit mooie en schone bierglazen dus daarom: mooie en schone bierglazen. 

De Hertog Jan bieren die geproefd zullen worden tijdens de bierproeverij zijn gemakkelijk te kopen in de supermarkt/slijterij:

Hertog Jan Weizener Hertog Jan Weizener
Hertog Jan Lentebock
Hertog Jan Enkel
Hertog Jan Dubbel
Hertog Jan Tripel
Hertog Jan Grand Prestige

Voor twee personen adviseert de brouwerij om één flesje bier aan te schaffen, zodat je ieder flesje kan delen. Wil je graag bijpassende hapjes? Dan is het leuk om ook het volgende aan te schaffen! Hollandse garnalen, oude of belegen kaas, kruidige nootjes, pittige gehaktballetjes, peperworst of fuet en chocolade met een hoog cacao-gehalte. 

Livestream volgen 

Als de bieren en hapjes zijn gekocht dan is de proeverij makkelijk te volgen! Vanuit Eetcafé de Tijd in Oisterwijk zal de proeverij ongeveer twee uur gaan duren en deze zal interactief, vanuit huis, te volgen zijn. Houd de Facebook- en Instagram pagina's in de gaten en meld je hier aan als je mee wilt doen. Heb je geen Facebook? Geen probleem. De livestream is ook te volgen via het Youtube-kanaal van Fiona de Lange

Cookie instellingen