Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

IJskoud op pad met de Heineken Coolbag

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

IJskoud op pad met de Heineken Coolbag

08 juni 2017 om 15:15

Heineken introduceert deze zomer de Heineken Coolbag. Wil je een warme zomerse avond met vrienden in het park doorbrengen en geen zin om een grote koelbox mee te slepen? De oplossing is de Heineken Coolbag.

Heineken Coolbag koeltas
Heineken Brouwerij
Logo Heineken brouwerij

Heineken Coolbag is een comfortabele koeltas waar je mee gezien kan worden deze zomer en jou dat heerlijke verfrissende en verkoelende Heineken-moment bezorgt. Want zeg nu zelf: bier is ijskoud toch het allerlekkerst?

De Heineken Coolbag is vanaf maandag 12 juni verkrijgbaar in de supermarkt bij aankoop van een Heineken 8-pack blik.

Verfrissend biertje

Heineken logo De zomer biedt ideale momenten om vrienden en gezelligheid met een verfrissend biertje te combineren. Heineken heeft dankzij zijn unieke A-gist de heerlijk verfrissende smaak, die het beste naar voren komt wanneer het bier ijskoud is.

Lees ook

 Met de nieuwe Heineken Coolbag hoef je je daar geen zorgen meer over te maken en kun je cool, snel en flexibel op pad! Drink jouw Heineken nu altijd koud, waar je ook bent.

Tas pas cool!

De Heineken Coolbag is van alle gemakken voorzien. Naast dat jouw Heineken bier goed gekoeld blijft, zit er aan de voorzijde van de koeltas een fietslampje in de vorm van de rode Heineken-ster en vind je een handige opener aan de tas. De Heineken Coolbag is vanaf maandag 12 juni verkrijgbaar in de supermarkt bij aankoop van een Heineken 8-pack blik voor €9,99.

Kijk voor meer informatie op https://www.heineken.com/nl/Campagnes/heineken-coolbag.

Heineken Coolbag bij een 8pack bij Heineken

Cookie instellingen