Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

IJtje voor een Karweitje in het Vondelpark

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Ijtje voor een karweitje in het vondelpark

IJtje voor een Karweitje in het Vondelpark

18 juli 2019 om 12:09

Proeflokaal 't Blauwe Theehuis van Brouwerij 't IJ wil samen met de bezoekers van het Vondelpark iets aan doen aan de enorme hoeveelheid zwerfafval. Het plan heet IJtje voor Karweitje: vul een vuilniszak met afval en verdien een drankje in het Proeflokaal.

IJtje voor een karweitje

Afval in het Vondelpark

IJtje voor Karweitje in het VondelparkZwerfafval in het Vondelpark zorgt al jaren voor een hoop ergernis bij veel Amsterdammers. Proeflokaal ’t Blauwe Theehuis biedt bezoekers daarom een helpende hand.

Deze zomer kan iedereen een speciale vuilniszak ophalen bij het nieuwe proeflokaal van Brouwerij ’t IJ. Vul je hem met afval uit het park, dan staat daar natuurlijk iets tegenover.

Lees ook

Verdien een drankje met een volle vuilniszak

Parkbezoekers die een volle vuilniszak inleveren, verdienen een drankje bij Proeflokaal 't Blauwe Theehuis. Een colaatje, appelsapje of een goed glas IJ-bier, bijvoorbeeld. De vuilniszakken kun je ophalen en inleveren bij een speciaal punt bij Proeflokaal 't Blauwe Theehuis.

Op zonnige dagen deelt de Afvalbakfiets door heel het park zakken uit. Bij die speciale bakfiets kun je volle zakken ook meteen weer inleveren. Samen met afvalverwerker Renewi zorgt Proeflokaal 't Blauwe Theehuis dat het afval een nieuw leven krijgt.

Proeflokaal 't Blauwe Theehuis

Het tweede proeflokaal van Brouwerij 't IJ is sinds 23 juni officieel geopend. Op het prachtige terras naast het iconische modernistische gebouw kun je sindsdien terecht voor een goed glas bier en een heerlijk stuk pizza. Maar ook voor koffie, fris, salades en hapjes. Ook als je geen zin hebt om op te ruimen natuurlijk. 
 
IJtje voor Karweitje loopt de hele zomer. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties