Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Koperen Kat Beer Drive Through | Bier afhaalservice

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Koperen Kat Beer Drive Through

16 april 2020 om 11:49

De Delftse Stadsbrouwerij Koperen Kat heeft een Beer Drive Through gecreëerd voor mensen die toch graag willen genieten van hun speciaalbiertjes. 

De Koperen Kat
Brouwerij de Koperen Kat
Brouwerij de Koperen Kat

Bier Drive Through

De Delftse Stadbrouwerij Koperen Kat heeft een beer drive through gecreëerd voor mensen die in deze verwarrende tijden nog van hun bier willen genieten. De afhaalservice is maandag t/m zaterdag van 14:00 tot 16:00 geopend op het terrein van de stadsbrouwerij.  De koperen kat

Lees ook

Je kan van tevoren bellen naar de brouwerij om je bestelling alvast klaar te laten zetten of je kunt de bieren ter plekke uitkiezen om later thuis van te genieten. Als bonus geeft de brouwerij bij een aankoop van minimaal vief flesjes bier, twee flesjes English Style Session IPA - Poeslief van 1,9% ter promotie cadeau.

'Op deze manier hebben we toch een klein beetje omzet, maar wat veel belangrijker is, is dat onze bieren weer wat in de aandacht staan en verkrijgbaar zijn voor iedereen', aldus Rolf Katte, medewerker bij de Koperen Kat. 

Roadtrip door nederland 

Naast de Koperen Kat brouwerij is er nog een Nederlandse brouwerij op het idee gekomen om een drive through te beginnen om deze periode door te komen. Dus stel je hebt zin om op een mooie lentedag een roadtrip door Nederland te maken en mooie bieren op te halen voor thuis kun je ook terecht bij de Bier Drive Through van brouwerij Oirsprong