Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lekkerste tripel van Eindhoven is van Brouwerij het Veem

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lekkerste tripel van Eindhoven is van Brouwerij het Veem

12 september 2019 om 16:53

De wedstrijd van het lekkerste bier uit Eindhoven zwaarder dan 6%, is zondag 8 september gewonnen door Brouwerij het Veem met hun Techno Tripel. 

Techno Tripel scoort tijdens Eindhovense bierfeesten
Techno Tripel van Het Veem
Brouwerij Het Veem

Eindhovense Bierfeesten

Deze wedstrijd vond plaats tijdens de tweede editie van de Eindhovense Bierfeesten, een evenement georganiseerd door de Bierbrigadier in samenwerking met proeflokaal de Gaper en Café Wilhelmina. Alle vijf de Eindhovense brouwerijen, Van Moll, Stadsbrouwerij Eindhoven, Lux Brewery, Oldskool en Brouwerij het Veem, waren aanwezig op het Wilhelminaplein met verschillende smaken en stijlen bier. Een professionele jury bestaande uit biersommeliers en bierprofessionals bepaalden samen met de bezoekers hun favoriete bier.

Bezoekers konden tijdens het druk bezochte festival door het invullen van een stembiljet stemmen op hun favoriete bier in drie categorieën:

- Bier lichter dan 6% alcohol  
- Bier zwaarder dan 6% alcohol
- Bier in de buitencategorie

Techno Tripel wint opnieuw

Brouwerij het Veem logo Voor de tweede keer op een rij werd de Techno Tripel van Brouwerij het Veem gekozen tot de lekkerste tripel van Eindhoven in de categorie Bier zwaarder dan 6%. Deze Techno Tripel heeft duidelijk veel fans want ook tijdens de vorige editie van de Eindhovense Bierfeesten in 2018 kreeg deze Techno Tripel de meeste stemmen.

Lees ook

De Techno Tripel van Brouwerij het Veem is een mooie volmondige klassieke tripel, fris en fruitig maar toch zoet. Licht gekruid en met een alcoholpercentage van 8% is deze tripel een plezier voor elke bierliefhebber. Heb je de Bierfeesten gemist en wil je deze tripel nog proeven?

Dat kan in het proeflokaal van Brouwerij het Veem in de Vershal het Veem op Strijp-S. Hier bevindt zich ook de bierwinkel waar je de Techno Tripel en de andere bieren van Brouwerij het Veem kunt kopen. Bezoek voor meer informatie over de brouwerij www.brouwerijhetveem.nl. De Techno Tripel is te bestellen bij bierbrothers.nl.