Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

‘Pak de Zomer’ met het Heineken Speakerkratje

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

‘Pak de Zomer’ met het Heineken Speakerkratje

05 juni 2015 om 14:00

Vandaag, op de allereerste echte zomerse dag van 2015, presenteert Heineken® de ‘Pak de Zomer’ campagne. De ultieme gangmaker van deze zomer is het Heineken Speakerkratje.

‘Pak de Zomer’ met het Heineken Speakerkratje

Speakerkratje 

Het Heineken speakerkratje is een wireless en high tech speaker voor je smartphone waarmee je op elke plek een feest kan bouwen. In het park, op het strand of gewoon in de achtertuin. Het speakerkratje is vanaf vandaag verkrijgbaar in supermarkten en horeca. Dus pak de zomer, want voor je het weet is ie voorbij!  

Deze speaker met Near Field Audio-technologie voor je smartphone is draadloos en heeft een zeer hoogwaardige geluidskwaliteit. Daarmee is een feest met je vrienden zo gebouwd, waar je ook bent. Het speakerkratje is samen met een 8-pack blik in een actieverpakking verkrijgbaar voor 9,99 euro. In geselecteerde horeca ontvang je het speakerkratje bij een bestelling van een rondje van vijf glazen Heineken bier.  

 

Lees ook

Zomer, muziek en festivals 

Heineken, muziek en festivals zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De zomer biedt ideale momenten om vrienden, muziek, gezelligheid met een biertje te combineren. Het zijn de festivals en andere goede feesten waar je weer echt uit je dak gaat. Er zullen mooie dingen gebeuren die zorgen voor lange herinneringen en de beste verhalen achteraf. Om dit niet te missen zegt Heineken: ‘Pak de Zomer’ en komt met verschillende initiatieven die niet te missen zijn.  

Zo is Heineken aanwezig op Lowlands, Decibel, North Sea JazzMysterylandSensation en Concert at Sea en vele andere festivals. Vanaf eind juni geeft Heineken duizenden tickets weg voor de allerbeste festivals.  

Met deze campagne wil Heineken iedereen inspireren van deze zomer één groot feest te maken. Dat hoeft niet alleen door bezoek aan een festival, maar kan ook in het park, op het strand of gewoon in je eigen achtertuin. 

Cookie instellingen