Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Meer laag alcoholische en 0.0% bieren bij Albert Heijn

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Meer laag alcoholische en 0.0% bieren bij Albert Heijn

10 april 2018 om 13:46

Albert Heijn maakt meer ruimte voor alcoholvrije en laag alcoholische bieren. Met meer dan 380 soorten bier heeft Albert Heijn de grootste selectie bieren in supermarktland.

Speciaalbier bij AH
Brouwers Pilsener
Brouwers Pilsener

Tijd voor een biertje

Handdoek om je nek, de zweetparels op je voorhoofd; wat een heerlijke workout in het park met dit zonnige weer. Tijd voor een biertje! Of, de hele ochtend zitten knallen op dat marketingplan voor je nieuwe opdrachtgever; net voor de deadline kunnen mailen. Even goed de tijd nemen voor een lunch met een fris alcoholvrij biertje, voordat de eerste commentaren in de middag terugkomen in je mail. Of weet je, die opmerkingen kunnen tot morgen wachten. Nu even tijd voor mezelf; terrasstoel in de ligstand, zonnebril op en ik open een heerlijke tripel.

Bierschap bij AH

Bier bij AH Er is voor elke gelegenheid en voor ieders smaak wel een biertje te vinden in het vernieuwde bierschap van Albert Heijn, want de selectie wordt uitgebreid met bijna 70 nieuwe bieren waarvan zo’n 30 met een lager percentage alcohol of alcoholvrij. De 30 nieuwe laag alcoholische en alcoholvrije bieren verbreden de keuze in dit sterk groeiend segment van de biermarkt.

Daarnaast voorzien 30 nieuwe speciaalbieren in de schappen in de stijgende vraag naar variatie, uiteraard met seizoensbieren als lentebock maar ook allerlei stijlen van steeds uniekere- en  eigenzinnige brouwers.

Lees ook

Brouwers bieren

Het aanbod van het eigen Brouwers bier is bovendien uitgebreid met een 0.0 en een 2.5 pils, en twee speciaalbieren: een India Pale Ale en een Weizen. Beide laatste met eigen recepturen waarmee de trend in smaak subtiel gevolgd wordt.

Voor de liefhebbers van bier uit de eigen regio is er ook volop keuze: ruim 60 lokale brouwerijen leveren rechtstreeks aan steeds meer winkels in hun regio ruim 250 varianten bier.

Brouwers bier

Grote hoeveelheid speciaalbieren

Zelfs zonder deze regionale uitbreiding komt het totaalaanbod van Albert Heijn op meer dan 380 bieren. Om de keuze makkelijker te maken, is het bierschap overzichtelijker ingericht. Zo vinden klanten van links naar rechts: alcoholvrij en laag alcoholisch, vervolgens een compleet assortiment pils, fruitige en frisse bieren, krachtige en blonde varianten en uiteindelijk rijk en donker. De schapkaartjes geven naast het alcoholpercentage aan of het biertje zoet, zuur, bitter en/of kruidig is en suggesties om een goede combinatie met een maaltijd te kunnen maken.

Cookie instellingen