Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Meest getapte pils per gemeente | Vaak Heineken pils

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Meest getapte pils per gemeente 2020

27 juli 2020 om 15:49

In verschillende gemeenten zijn verschillende biermerken populair. In een nieuw onderzoek van Datlinq worden de meest getapte bieren én alcoholvrije bieren per gemeente getoond. Welk bier wordt in jouw gemeente het meest getapt?

Biertap // Pixabay
Grolsch pils in de horeca
Heineken pils in de horeca

Beste verkrijgbare pils per gemeente

Traditioneel zijn er een aantal regio's waar een bepaald pils erg populair is. Denk hierbij aan Grolsch in de Achterhoek en Twente, Bavaria in een flink gedeelte van Noord-Brabant en Brand in veel gemeentes in Limburg. Net als in voorgaande jaren is Heineken ook dit jaar in de meeste Nederlandse gemeentes het beste verkrijgbare pils. Bekijk de kaart die is gemaakt door Datlinq voor alle populaire biermerken per gemeente.

Lees ook

Alcoholvrije bieren

De afgelopen jaren zit alcoholvrij bier flink in de lift en dus heeft Datlinq ook een kaart gemaakt met het verkrijgbare alcoholvrij bier per gemeente. Op de kaart is te zien dat ook alcoholvrij bier met name wordt aangeboden in de regio waar het bier oorspronkelijk vandaan komt. Amstel 0.0 en Heineken 0.0 worden in de meeste gemeentes het meest aangeboden in de horeca.

Bekijk ook de data met meeste getapte pils per gemeente in 2019 en meeste populaire bieren per gemeente in 2018.