Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Fairtrade, biologische en glutenvrije Mongozo te koop bij AH

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Mongozo te koop bij AH

08 June 2011 om 08:47

Mongozo Premium Pilsener heeft vanaf week 22 2011 een plaats in het bierschap van minimaal 209 vestigingen van Albert Heijn.

Mongozo
Mongozo Premium Pilsener
Mongozo Logo

mongozo flesje en glas Om de bierdrinker kennis te laten maken met Mongozo vindt in de eerste maand een kassabon retouractie plaats. Naast Albert Heijn is het pils momenteel al verkrijgbaar bij alle Mitra Slijterijen, diverse groothandels en in het horecakanaal.

Fairtrade

Jan Fleurkens, Commercieel Directeur: “Na de introductie vorig jaar september gaat het met Mongozo Premium Pilsener als een speer. De vraag groeit en een plek in het supermarktschap van Albert Heijn is uiteraard een mooie bekroning. De consument gaat steeds meer waarde hechten aan Fairtrade en biologische producten. Het is mooi dat supermarktketens steeds meer schapruimte toekennen aan dit productsegment.”

Peter d’Angremond, directeur van Stichting Max Havelaar: “We zijn verheugd dat Mongozo bier steeds breder verkrijgbaar is. Mongozo biedt pils liefhebbers een Fairtrade alternatief en draagt eraan bij dat boeren in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun producten ontvangen.”

Lees ook

Tijdens de eerste maand, week 23 tot en met 27, dat Mongozo Premium Pilsener in de schappen staat bij de AH, maakt de consument iedere week kans om de aankoop van het pils retour te ontvangen. Door de kassabon kosteloos op te sturen naar Mongozo BV, antwoordnummer 1048, 5800 VB Venray kan de consument iedere week tot een maximum aan drie dozen bier retour ontvangen. Wekelijks worden uit de ingestuurde kassabonnen winnaars getrokken die op de website www.mongozo.com vermeld worden.

Mongozo in de prijzen

Mongozo Premium Pilsener is al meerdere malen in België en Nederland in de prijzen gevallen. Onlangs kreeg het pils tijdens de prestigieuze FreeFrom Food Awards in de UK de notering ‘Highly Recommended’ waarbij de jury de positieve beoordeling gaf dat het bier gewoon als een goed pils smaakt.

Meer over Mongozo pils

Mongozo bestaat sinds 1994 en brouwt een exotische bierlijn bestaande uit Mango, Banana, Coconut, Quinua en Palmnut. Vier van de vijf bieren zijn Fairtrade gecertificeerd en zijn herkenbaar aan het Max Havelaar keurmerk op het etiket. De ingrediënten en traditionele recepturen zijn natuurlijk en afkomstig uit exotische culturen. Sinds september 2010 is Mongozo Premium Pilsener aan dit assortiment toegevoegd. Een Fairtrade, Biologisch en Glutenvrij pils in een bierfles. Wereldwijd het enige pils met deze drie elementen.

Mongozo online kopen

Mongozo is ook online te koop. Op de pagina met meer informatie over Mongozo staan de online winkels waar je dit glutenvrije bier kan kopen.