Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Muifelbrouwerij: nu al succesvolle crowdfunding!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Muifelbrouwerij: nu al succesvolle crowdfunding!

07 februari 2018 om 11:15

De Muifelbrouwerij is al ruim 10 jaar bezig met het brouwen van bier. De recepten van Martin Ostendorf werden altijd elders gebrouwen, maar nu is het tijd voor eigen ketels.

Muifelbrouwerij: Martin Ostendorf
Brouwerij Muiffel
Muifelbrouwerij

Muifelbrouwerij

Martin Ostendorf van de Muifelbrouwerij zou graag een eigen brouwerij willen, omdat het veel voordelen heeft ten opzichte van de huidige situatie. Het geeft meer flexibiliteit voor de brouwerij en ze kunnen op een eigen plek hun creativiteit de vrije loop laten en nieuwe bieren creëren.

Lees ook

Ook is er extra ruimte gereserveerd voor barrel aged projecten. Met een eigen brouwerij wordt de brouwflexibiliteit groter, zo kunnen we sneller groeien en de Nederlandse en wereldwijde markt veroveren met onze heerlijke Muifelbieren. Om dit te realiseren zette Martin een crowdfunding op bij CrowAboutNow

Crowdfunding binnen 48 uur geslaagd!

Binnen 48 uur dat de campagne live stond was het streefbedrag van €50.000 al met 10% gepasseerd. Martin Ostendorf op CrowdAboutNow: "Binnen 48 uur is de crowdfunding geslaagd, dit is echt een fantastisch resultaat van 10 jaar keihard werken om de Muifelbieren veel bekendheid te geven. De bierliefhebbers hebben duidelijk uitgesproken dat ze 100% vertrouwen hebben in de toekomst van de Muifelbrouwerij. Bedankt!"

Cookie instellingen