Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Naeckte Brouwers heeft nieuw design en is nu biologisch

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Naeckt in het nieuw

17 april 2024 om 11:56

Naeckt in het nieuw! Naeckte Brouwers uit Amstelveen heeft een nieuwe huisstijl gekregen en heeft de transitie naar biologische brouwerij afgerond.

Naeckte Brouwers etiketten sinds april 2024
Naeckte Brouwers logo
Bier van Naeckte Brouwers met nieuw etiket inschenken

Naeckte Brouwers is vernieuwd

Naeckte Brouwers maken hun groene voornemen waar. Dat doen ze graag in combinatie met de lancering van een nieuwe huisstijl die de overgang naar biologische bierbrouwerij eer aandoet. Het markeert een nieuw hoofdstuk voor de ambachtelijke brouwer uit Amstelveen.

De brouwerij is bekend door het brouwen van kwalitatief hoogwaardige en prijswinnende bieren in traditionele bierstijlen. De groep liefhebbers, evenals hun waardering, groeit en steeds meer enthousiaste bierdrinkers ontdekken de bieren van Naeckte Brouwers.

Lees ook

Groen en biologisch

Sprankelend is de nieuwe huisstijl die de evolutie en de nieuwe identiteit van Naeckte Brouwers in de schijnwerpers zet: het frisse uiterlijk past bij de bloei en groei die de brouwerij de afgelopen jaren heeft meegemaakt en is het begin van een nieuwe periode waarin het groene en biologische voornemen wordt waargemaakt. Een harmonieuze dans tussen traditie en toekomst.

Naeckte Brouwers bier inschenken Michel Lagrand van Naeckte Brouwers zegt hierover: “De onthulling van onze nieuwe huisstijl is een mijlpaal voor de brouwerij. Het symboliseert niet alleen onze groei als brouwerij, maar ook onze toewijding aan het creëren van hoogwaardige, biologische bieren en wij zijn trots op onze bijdrage aan de verduurzaming van de bedrijfstak. Wij kunnen niet wachten om onze vernieuwde identiteit te delen.”

De nieuwe huisstijl zal in korte tijd zichtbaar worden door vernieuwde etiketten op alle bieren, online platformen en marketingmaterialen.

Cookie instellingen