Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Nevel lanceert nieuw huisbier ‘Wild’

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nevel lanceert nieuw huisbier ‘Wild’

16 november 2023 om 15:06

De Nijmeegse brouwerij Nevel lanceert deze week zijn nieuwe huisbier: ‘Wild’. Het bier is gebrouwen met Nevels unieke gistcultuur, direct uit de natuur geoogst.

Nevel Wild flesje en glas in de natuur
Nevel Wild op tafel
Nevel Artisan Ales Logo

Nieuw 'vlaggenschip bier'

Nevel Wild flesje en glas De Nijmeegse brouwerij Nevel lanceert deze week zijn nieuwe huisbier; ‘Wild’. De naam van het bier komt voort uit de oorsprong van de ingrediënten. ‘Wild’ is hét nieuwe vlaggenschip bier van de Nijmeegse brouwerij. ‘Wild’ is vergist met Nevels unieke gistcultuur, direct in de natuur geoogst. Gebrouwen met 100% Nederlandse grondstoffen van duurzame en natuurinclusieve boeren. Het bijzondere bier is gebrouwen met verschillende granen en subtiele dosis aromatische hoppen. De wilde gist geeft dit bier zijn uitgesproken geur en licht zure afdronk. Met 6% is het een prachtig doordrinkbaar bier.

Brouwerij Nevel

Nevel bewandelt al jaren de ongebaande paden en brouwt complexe bieren, die veel te vertellen hebben. Er worden heerlijke, bijzondere bieren gebrouwen die hun weg inmiddels hebben gevonden naar talloze speciaalbierliefhebbers, fijnproevers en toprestaurants.

Lees ook

Wie de bieren voor het eerst probeert gaat op een daadwerkelijke smakenreis. De houtgerijpte bieren van de brouwerij worden onder andere gemaakt met boombast, bessenbladeren, sierkwee en wilde kruiden. ‘Wild’ moet voor deze rijke smaakwereld de inleiding worden, toegankelijk en een voorbeeld voor wat wild bier inhoudt. Bieren gemaakt zonder chemische toevoegingen of kunstmatige bijsturingen. Gemaakt in beweging met wat de natuur biedt.

Nevel vraagt zich af of jij durft jouw wilde natuur te laten zien en roept je op om vooral hun nieuwe ‘Wild’ te proberen!

Verkrijgbaarheid

‘Wild’ is nú verkrijgbaar bij de betere slijterijen, restaurants, cafés en natuurlijk via de eigen webshop van Nevel op www.nevel.org. Ook vind je hier de andere bieren van Nevel en is er de mogelijkheid om nu tegen gratis verzendkosten de ‘Maak Kennis met Wild’-box te kopen. Men krijgt dan tegen een prijs van €19,95 drie flesjes ‘Wild’, een flesje seizoensbier ‘Tam’ en een flesje van het prijswinnende, houtgerijpte ‘Meander’.

Cookie instellingen