Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuwe look voor Palm

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuwe look voor Palm

26 februari 2013 om 10:39

Brouwerij Palm B.V. geeft begin maart 2013 een geheel vernieuwde uitstraling aan het merk Palm op de Nederlandse markt. De brouwerij komt met een totaal nieuwe verpakking. Palm krijgt een authentieke Belgische 25 cl fles met een nieuw etiket én een nieuw modern krat! De uitstraling wordt geactualiseerd, aan het bier en de traditionele smaak verandert er niets.

Nieuwe verpakking Palm
Palm bier logo

Brouwerij Palm B.V. geeft Palm een geheel nieuwe uitstraling. Met deze opfrissing en verjonging wil Palm zich duidelijker positioneren als hét kwalitatief, toegankelijk, authentiek en eigentijds doordrinkbier. De vernieuwde uitstraling wordt doorgetrokken binnen de gehele Palm-merkenlijn: Palm, Palm Sauvin, Dobbel Palm, Palm Royale en Palm N.A.

Fris, toegankelijk en bourgondisch

De vernieuwde uitstraling van Palm heeft een fris, toegankelijk en bourgondisch karakter. Dit werd, tijdens een grondig consumentenonderzoek dat in opdracht van brouwerij Palm door een gespecialiseerd onderzoeksbureau werd uitgevoerd, bevestigd. De visuele veranderingen zijn een rechtstreekse doorvertaling van de identiteit van het merk Palm.

Het nieuwe letterlogo op een frisse witte achtergrond benadrukt de doordrinkbaarheid van het bier. Het Brabants trekpaard behoudt zijn body en karakter enkel heeft het nu een vlotter, energieker en dynamischer overkomen, dit benadrukt de vrijheid en toegankelijkheid waar PALM zich mee identificeert. Het herkenbare PALM-groen blijft duidelijk zichtbaar en door de toevoeging van de belijning benadrukt het de vlotheid, energie en dynamiek die Palm wil uitstralen, de verpakking  krijgt er een frisser en toegankelijker uiterlijk door.

Fles en krat

Palm introduceert de authentieke Belgische 25 cl fles op de Nederlandse markt om zo zijn Belgische roots extra te benadrukken. Deze wijziging in fles benadrukt tevens de doordrinkbaarheid van het bier, echter de traditionele bekende fruitige Palm smaak blijft behouden.  Het krat – 24 x 25 cl –oogt frisser, dynamischer en is gebruiksvriendelijker. 

 

 

Bekijk hier de voorbereidingen van Palm voor het nieuwe design!

Lees ook

34 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Arnold (gast) op 31-08-2017 om 14:59:56

Te weinig bier voor je geld het scheelt op zijn minst 6 glazen bier op een krat met een ander merk oftewel 120 cl 1,2 liter bier en er zijn ook nog merken bier die 33cl zoals het oorspronkelijk altijd al was in een fles hebben zitten dan scheelt het haast al 2 liter op een krat en dat terwijl Palm ook nog duurder is dan die merken bier...dus op deze manier voor mij geen Palm meer ik ben overgestapt naar andere biermerken.

Fred (gast) op 18-06-2014 om 10:10:00

Ik heb een mail gestuurd naar Palm, : "mijn palmglas is nog maar halfvol met de nieuwe flesjes!" reactie van Palm: "U moet de flesjes bij het inschenken wat hoger houden!" ja ja bij de volgende vernieuwing (verarming) moet ik zeker op tafel gaan staan om mijn glas vol te krijgen met schuim. Ben derhalve ook overgegaan op Leffe Blond, is wat duurder maar met dit speciaal bier (wel in 30 cl fles) is mijn glas tenminste niet direct halfleeg. (Palm stopt nu in de kratjes als actie glazen met 25cl inhoud!)

Björn (gast) op 17-06-2014 om 23:53:59

Helaas gaat palm voor kwantiteit i.p.v kwaliteit Was mijn merk van dag 1 dat ik bier leerde drinken maar kleine flesjes en een andere smaak , hebben mij doen besluiten om overstappen naar een ander merk. En als ik hier zo lees zijn er een hoop meer die de stap hebben gemaakt

palm op 15-06-2014 om 11:28:50

Sinds die 25cl flesjes ben ik ook klaar met Palm. Ik koop alleen nog een kratje Palm als die in de aanbieding is (ongeveer 10 euro). Is dat niet zo dan koop ik Leffe Blond (eigenlijk lekkerder, maar zwaarder dan Palm). Leffe is duurder maar dan krijg ik tenminste waar voor mijn geld. Palm denkt 'Penny wise, pound foolish': Zij hebben met die 25cl fles hun produktiekosten wel verlaagd (alle speciaalbieren in België zijn in 25cl) maar zullen door omzetverlies in het buitenland niet uit de rode cijfers komen. Belgen!

sturm (gast) op 06-09-2013 om 17:18:14

Mijn vrouw kwam gister thuis met 2 kratjes palm die vind ik altijd erg lekker dus die haalt ze speciaal voor mij. Tot mijn grote schrik zijn de flesjes ineens veel kleiner en de prijs gewoon het zelfde stelletje oplichters. Als ze werkelijk anders smaken dan breng ik ze wel terug toch triest dit.

Zie meer reacties

Zie minder reacties