Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuwe look voor Palm

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuwe look voor Palm

26 februari 2013 om 10:39

Brouwerij Palm B.V. geeft begin maart 2013 een geheel vernieuwde uitstraling aan het merk Palm op de Nederlandse markt. De brouwerij komt met een totaal nieuwe verpakking. Palm krijgt een authentieke Belgische 25 cl fles met een nieuw etiket én een nieuw modern krat! De uitstraling wordt geactualiseerd, aan het bier en de traditionele smaak verandert er niets.

Nieuwe verpakking Palm
Palm N.A

Brouwerij Palm B.V. geeft Palm een geheel nieuwe uitstraling. Met deze opfrissing en verjonging wil Palm zich duidelijker positioneren als hét kwalitatief, toegankelijk, authentiek en eigentijds doordrinkbier. De vernieuwde uitstraling wordt doorgetrokken binnen de gehele Palm-merkenlijn: Palm, Palm Sauvin, Dobbel Palm, Palm Royale en Palm N.A.

Fris, toegankelijk en bourgondisch

De vernieuwde uitstraling van Palm heeft een fris, toegankelijk en bourgondisch karakter. Dit werd, tijdens een grondig consumentenonderzoek dat in opdracht van brouwerij Palm door een gespecialiseerd onderzoeksbureau werd uitgevoerd, bevestigd. De visuele veranderingen zijn een rechtstreekse doorvertaling van de identiteit van het merk Palm.

Het nieuwe letterlogo op een frisse witte achtergrond benadrukt de doordrinkbaarheid van het bier. Het Brabants trekpaard behoudt zijn body en karakter enkel heeft het nu een vlotter, energieker en dynamischer overkomen, dit benadrukt de vrijheid en toegankelijkheid waar PALM zich mee identificeert. Het herkenbare PALM-groen blijft duidelijk zichtbaar en door de toevoeging van de belijning benadrukt het de vlotheid, energie en dynamiek die Palm wil uitstralen, de verpakking  krijgt er een frisser en toegankelijker uiterlijk door.

Fles en krat

Palm introduceert de authentieke Belgische 25 cl fles op de Nederlandse markt om zo zijn Belgische roots extra te benadrukken. Deze wijziging in fles benadrukt tevens de doordrinkbaarheid van het bier, echter de traditionele bekende fruitige Palm smaak blijft behouden.  Het krat – 24 x 25 cl –oogt frisser, dynamischer en is gebruiksvriendelijker. 

 

 

Lees ook

Bekijk hier de voorbereidingen van Palm voor het nieuwe design!