Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Palm Royale

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Palm Royale

Palm Royale is een Amber, Pale Ale met 7,5% alcohol. Palm Royale wordt gebrouwen door Palm Belgian Craft Brewers in Steenhuffel.

Palm Royale
Palm Royale
Palm Royale fles van 0,33 liter

Eigenschappen

Palm Royale is een bier van hoge gisting, met een alcoholpercentage van 7,5%.

Aanbiedingen en prijzen van Palm Royale

Actueel zijn er geen Palm Royale aanbiedingen . De prijs van een liter Palm Royale is ongeveer €6,33.

Smaak & Omschrijving

Palm Royale heeft een volmondige smaak, met een zoete achtergrond.

In de jaren '30 zette Alfred Van Roy zijn eerste stappen in de brouwerij van zijn vader. Hij leerde in de Brusselse brouwerijschool de technische knepen van het vak. In 1952 nam hij de fakkel van zijn vader over. Tijdens zijn 75-jarige loopbaan ontwikkelde Alfred Van Roy zich als een van de beroemdste brouwers van België. Alfred Van Roy heeft internationale faam weten te verwerven met zijn unieke creaties en zijn baanbrekende ideeën. Onder zijn leiding heeft Palm Brouwerij een vaste aandeel geworven in de markt. 

Reviews

Nog geen reviews voor Palm Royale.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Palm

 • Palm 0.0 - Alcoholvrij - 0%

  Palm 0.0 is een ouderwets lekker verfrissend bier zonder alcohol. Het amberkleurige bier is licht bitter en kruidig van smaak. Palm Belgian Craft Brewers heeft met met Palm 0.0 een alcoholvrije versie van haar karaktervolle amber bier Palm ontwikkeld.  "De zorgvuldig gekozen ingrediënten waaronder hop van eigen teelt, het Palm-mout naar eigen receptuur en de toegepaste brouwtechnologie staan borg voor 0% alcohol, 100% bier en gegarandeerd 100% karakter!"

 • Palm Dobbel - Ale - 5,8%

  Palm Dobbel heeft een amber moutige smaak met een lichte hint van karamel. Verder heeft het bier een honingachtige malsheid.

 • Palm Hop Select - Amber - 6%

  Een combinatie van het typische ronde volle van een spéciale Belgie met daarbij een heerlijk fantastisch hoparoma. De mooie bitterheid maakt het plaatje compleet.

 • Palm Sauvin - Blond - 4,6%

  PALM Sauvin is een verfrissend amber bier van hoge gisting, met een verstandig alcoholgehalte. Het is een uniek recept dat de honingachtige malsheid van het PALM mout en de fruitigheid van de PALM gist combineert met het bijzondere karakter van Nelson Sauvin. Deze hopvariant geeft een fris en fruitig aroma en een citrusachtige afdronk zoals ook de druif Sauvignon Blanc geeft aan de gelijknamige witte wijn.

 • Palm Spéciale - Pale Ale - 5,4%

  Palm bier heeft een zachte en zoete smaak. De unieke ambermouten bepalen de basissmaak van PALM: lichte karamelsmaken met een honingachtige malsheid. 

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties