Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Ook La Chouffe verkrijgbaar op blik

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Ook La Chouffe verkrijgbaar op blik

02 april 2019 om 09:19

Alle deugnieterij van de Chouffe-kabouters vind je nu ook in een blikje. La Chouffe is een speciaal blond bier met een lichte hopsmaak en toetsen van koriander en fruitige accenten.

La Chouffe op blik
La Chouffe Logo
Brasserie d Achouffe logo

Chouffe op blik

La Chouffe wordt altijd gebrouwen met dezelfde ingrediënten, dezelfde passie en dezelfde vakkennis, of het nu wordt gebotteld of in blikjes wordt gegoten. Het brouwproces en de ingrediënten blijven ongewijzigd.

Blikje La Chouffe Bier in blik bevat net zoveel koolzuur als bier in een flesje. Het voordeel van blik? Het bier wordt niet aan (zon)licht blootgesteld en er komt geen zuurstof bij, zo wordt de smaak dus niet beïnvloed. Maar het grootste voordeel is natuurlijk dat je het makkelijk overal mee naartoe kunt nemen, waar je ook gaat! Extra fijn: voor wie houdt van lekker fris bier, is een blikje ideaal, omdat dat snel afkoelt.

Lees ook

Blikjes kunnen optimaler worden vervoerd dan glas, omdat het metaal lichter is en makkelijker te stapelen. Daardoor kan La Chouffe in blik efficiënter en met minder vrachtwagens worden vervoerd. Bovendien kan blik, net als glas, makkelijk gerecycled worden.

Marcel de kabouter

Marcel is de échte ster van Brouwerij Achouffe en een van onze belangrijkste ambachtslui. Het is dankzij zijn niet-aflatende inzet dat dit bier in de vier windstreken heerlijk schuimt. Zoals hij dat bij vele Chouffe-fans doet, zal Marcel voortaan ook jou op je omzwervingen vergezellen. Probeer het en ervaar wat er gebeurt ... #chouffeonthego

Blikjes La Chouffe tijdens een picknick

Cookie instellingen