Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Red Bull komt met eigen biermerk | Bier | Speciaalbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Red Bull komt met een eigen biermerk

17 oktober 2018 om 13:41

Redbull kent iedereen wel, maar wist je ook dat Redbull met een eigen biermerk gaat komen? Het speciaalbier dat uitgebracht wordt, gaat Thalheim heten.

Red Bull Bier

Red Bull brengt eigen biermerk uit

Iedereen kent Red Bull als het dorstlessende energiedrankje dat ó zo populair is. Terzijde van het feit dat Red Bull nu ook frisdrank maakt, gaan zij ook eigen bier brouwen!

Het biertje wordt gebrouwen met het mineraalwater van bronnen die rondom het renaissancekasteel liggen. Het nieuwe bier dat Red Bull gaat uitbrengen zal 'Thalheim' genoemd worden, wat verwijst naar de plek Thalheim. Thalheim ligt vlak naast het circuit van de wereldberoemde Oostenrijkse Grand Prix, waar de Formule 1 wordt gehouden. 

Verkrijgbaarheid

Thalheim pils van Red BullHet bier dat Red Bull gaat uitbrengen zal voorlopig nog niet beschikbaar zijn. Momenteel is 'Thalheim' wel al verkrijgbaar in Oostenrijk, waar het nu wel nog in de proeffase zit.

Het vroegst waarop Thalheim wordt uitgebracht, zal pas in 2019 zijn. Helaas zal het bier, nadat het officieel wordt uitgebracht, alleen in Oostenrijk verkrijgbaar zijn.

Niet getreurd, wanneer het nieuwe biermerk meer populariteit gaat krijgen, zal het hoogst waarschijnlijk zo zijn dat het ook beschikbaar gaat worden gemaakt op andere plekken over de wereld.

Pils en Radler

Thalheim bier komt als pilsener en als een limoen-radler. Deze flessen zijn momenteel verkrijgbaar bij Schönberghof am Ring, Hofwirt in Seckau, Gschlössl in Großlobming en Steirerschlössl in Zeltweg. Een flesje van 0,33 liter Thalheim van Red Bull kost je op dit moment €4,40.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties