RTL Gemaakt in Nederland kijkt in de wereld van Heineken

RTL Gemaakt in Nederland kijkt in de wereld van Heineken

In de nieuwe tv serie van RTL, Gemaakt in Nederland, gaan twee presentatoren een kijkje nemen in de wereld van bier. Dit doen ze door brouwerij Heineken te bezoeken.

13 mei 2019 om 17:05


RTL Gemaakt in Nederland

In elke aflevering van Gemaakt in Nederland gaan Katja Schuurman en Tijl Beckand van RTL het productieproces bekijken van een product. In de eerste aflevering nemen zij samen een kijkje in de wereld van het bier. Er is geen betere plek om meer te leren over bier dan bij de Heineken Brouwerij in Zoeterwoude. Bier van eigen bodem!  

Op onderzoek bij Heineken

Beide presentatoren gaan op ontdekkingsreis en zullen samen ook meer te weten komen over bier. Zo ontdekt presentator Tijl hoe het bier in de brouwerij met veel vakmanschap wordt gemaakt. De presenator gaat bijvoorbeeld het schuim meten van Heineken bier en zal met zijn eigen ogen zien hoe het schuim snel zakt in de loop van tijd. Presentatrice Katja gaat over de grenzen om opzoek te gaan naar het geheime ingrediënt van Heineken. 

Bekijk hier de trailer.

De eerste aflevering wordt vandaag uitgezonden op RTL 4 om 21:30 uur. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Heineken Pilsener

The Perfect Man
Heineken lanceert een nieuwe campagne met de naam 'That's Heineken. In de eerste commercial van deze campagne zien we David Coulthard op een F1-afterparty.

Meer reclames van Heineken Pilsener

Laatste reacties