Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

SNAB Bierbrouwers wint silver award met Koning Honing

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

SNAB Bierbrouwers wint zilver met Koning Honing

20 september 2013 om 13:50

SNAB Bierbrouwers heeft met 1 van haar bieren een belangrijke prijs gewonnen in de 'European Beer Star Award 2013' competitie. SNAB Koning Honing heeft de 'silver award' ontvangen in de categorie 'Specialty Honey Beer'.

european beer star award
Czaar Peter Etiket
Snab Pale Ale etiket

Goud, zilver en bronzen 'awards's in de 51 Europese bierstijl categorieën tellende competitie, zijn uitgereikt op 18 september 2013 tijdens de 'European Beer Star Award 2013 Ceremony' in München Duitsland. Een 102 personen tellende onafhankelijke internationale jury, uit o.a. de brouwerij en en andere gerelateerde industrie, beoordeelde 1512 bieren uit totaal 40 landen door middel van een blindproeverij bij de Doemens Brewing Academy in Grafelfing. De meest belangrijke criteria zijn zintuiglijke analyse en genot. 

The European Beer Star Award

Lees ook

The European Beer Star Award is voor de tiende keer georganiseerd. De competitie is een van de grootste ter wereld en is gericht op brouwerijen van over de hele wereld, welke de Europese brouwtraditie hoog houden. De bieren welke worden geacht specifiek authentiek te zijn, vol van karakter en opvallen in termen van smaak en kwaliteit, en daarnaast als beste met de categorie omschrijving overeenkomen, behoren tot de absolute top klasse. 

SNAB Koning Honing

Koning Honing is een bier van de Stichting Noordhollandse Alternatieve Bierbrouwers, ook wel SNAB genoemd. Koning Honing heeft een romige, volle geur. Het bier heeft een iets hoppige en zoete smaak. Koning Honing heeft een iets kruidige, bittere en zoetige afdronk. De honing wordt pas na de hoofdgisting toegevoegd om de smaak beter tot uiting te laten komen.

Wil je dit winnend bier eens proberen? Kijk en bestel het op www.biernavigatie.nl.

Cookie instellingen