Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Start the Future: bier met 60 procent alcohol

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Start the Future: bier met 60 procent alcohol

29 juli 2010 om 16:55

The End of History is niet meer het sterkste bier ter wereld. De Nederlander Jan Nijboer uit Almere heeft namelijk een bier van 60 procent alcohol gebrouwen. De naam: Start the Future

Start the Future: bier met 60 procent alcohol
Koelschip 't

Op de website van brouwerij 't Koelschip is het volgende te vinden:

Lees ook

't Koelschip presenteert zwaarste bier ter wereld
Nu de Schotten een bier van 55 % op de markt brengen was de vraag: wat doen we nu?
Hij is er, Start the Future 60% alcohol, als antwoord op de Schotse reactie om een nog zwaarder bier te maken. Het eerder gebrouwen Obilix 45% was een succes, maar dit is nog beter!

Start the Future is net als Obilx een bier product; een zwaar alcoholische drank met de ingredienten water, mout, hop en gist. Het bier is daarna bewerkt tot een bier produkt; een drank op basis van bier. Start the Future is net als Obilix is een 100% bierproduct gemaakt van bier. Hoe? Vraag het aan de brouwer.

Je drinkt Start the Future en Obilix uit een klein glas en niet uit een bierglas. Wil je Start the Future en Obilix proeven boek dan een bierproeverij of ga langs op festivals waar Jan Nijboer staat. Een flesje kopen kan, maar Start the Future is wel wat duurder dan een 'normaal' biertje, je betaalt namelijk €35,- voor een 0,33 liter fles.

Bekijk ook onderstaande video van SBS6 waar Jan Nijboer tekst en uitleg geeft over zijn nieuwe bier.

Cookie instellingen