Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Steenbrugge Abdijbock exclusief bij Aldi

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Steenbrugge Abdijbock exclusief bij Aldi

16 september 2018 om 09:22

Vanaf aanstaande maandag is de Steenbrugge Abdijbock in Nederland exclusief te koop bij Aldi. Het is een bruin abdijbier van hoge giusting, met een warme, zoete smaak.

Steenbrugge Abdijbock
steenbrugge abdijbock logo
Oude PALM Breweries logo

Steenbrugge Abdijbock

Steenbrugge Abdijbock is een aanvulling op de in juni geïntroduceerde Steenbrugge bieren bij Aldi. Deze bock is een bruin abdijbier van hoge gisting, met een warme, zoete smaak en toetsen van karamel, kaneel en geroosterde koffie. Het aroma van deze herfstbok is zoet en moutig. Lekker in combinatie met wild, rund- en varkensvlees.

De abdijbock is vanaf 17 september exclusief verkrijgbaar bij Aldi. In de eerste week is het 4pack te koop voor een probeerprijs van €3,49. Na de introductieweek is de prijs €3,99.

Over Steenbrugge 

Steenbrugge Abdijbock De Steenbrugge abdijbieren komen uit de Brouwerij van de Palm Belgian Craft Brewers. Hiermee verkoopt Aldi een kwaliteitsvol abdijbier dat, zoals plechtig beloofd aan de Sint-Pietersabdij, de waarden van de abdij uitdraagt. Aldi maakt dit bier toegankelijk voor iedereen. 

Lees ook

De Steenbrugge bieren danken hun bijzondere smaak aan het gebruik van 'gruut'. Deze- van oorsprong middeleeuwse- kruidenmix wordt toegevoegd tijdens het brouwproces. Dit maak de Steenbrugge bieren uniek onder de abdijbieren.

Cookie instellingen