Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Steenbrugge | Abdij Bock van Palm met 6,5% alcohol

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Steenbrugge Abdij Bock

Steenbrugge Abdij Bock is een Bock, Herfstbok met 6,5% alcohol. Steenbrugge Abdij Bock wordt gebrouwen door Palm Belgian Craft Brewers in Steenhuffel.

Steenbrugge Abdijbock
steenbrugge abdijbock logo
Steenbrugge Abdijbock 4pack

Eigenschappen

Steenbrugge Abdijbock is een heerlijke herfstbock van de Palm Belgian Craft Brewers. Deze heerlijke bock bevat 6,5% alcohol en heeft een zoet/moutig aroma.

Aanbiedingen en prijzen van Steenbrugge Abdij Bock

Actueel zijn er geen Steenbrugge Abdij Bock aanbiedingen . De prijs van een liter Steenbrugge Abdij Bock is ongeveer €3,02.

Smaak & Omschrijving

Steenbrugge Abdijbock is een bier van hoge gisting met een warme/zoete smaak. Verder heeft deze herstbock toetsen van karamel, kaneel en geroosterde koffie. Het beste beschreven is een zoet/moutig aroma. 

Steenbrugge Abdijbock is een Belgisch abdijbier van hoge gisting. Het bier heeft een robijnkleurige kleur.

Een ander kenmerk van deze bockbier is de gruut, de gruut geeft de bockbier een eigen unieke smaak. Verder gaat deze herfstbock goed samen met een lekker warm vleesgerecht. 

Reviews

Nog geen reviews voor Steenbrugge Abdij Bock.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Steenbrugge

 • Steenbrugge Blond - Blond - 6,5%

  Steenbrugge Blond heeft een stevig karakter met een zoetheid van karamel. Verder smaakt het bier naar de aanwezige milde mout met een vleugje rokerigheid. De afdronk is moutig en licht zoetig.

 • Steenbrugge Dubbel Bruin - Dubbel - 6,5%

  Het bier Steenbrugge Dubbel Bruin is een bruin bier met een rondborstige moutkarakter en heeft een fruitige aroma. Steenbrugge Dubbel Bruin heeft een mooie afdronk met een lichte droogheid in de mond.

 • Steenbrugge Tripel - Tripel - 8,5%

  Een goudblond bier met een afgerond moutkarakter, een warme volle smaak en een gerookt gistingsaroma in combinatie met het subtiele Brugse kruidenmengsel "Gruut". Gruut is een mengsel van geschrote mout met kruiden, vooral gagel maar ook rozemarijn en duizendblad.  Het bier ruikt fris, bloemig met een hint van gruit en sinaasappel. Fris met lichte bitters in de nasmaak.

 • Steenbrugge witbier - Wit - 5%

  Steenbrugge wit is een witbier met een verfrissende smaak in combinatie met het subtiele Brugse kruidenmengsel (‘Gruut’).

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

4 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

De Beren Zoetermeer (gast) op 15-01-2018 om 13:19:50

Op het moment verkopen wij de Steenbrugge Abdij Bock op de tap in Zoetermeer! Onwijs lekker bier en valt goed in de smaak. Voor het eerst dat we deze Bock hier hebben, goede keus geweest. Dus ik zou zeggen: "Inder Jagessar, kom gezellig langs!"

Pieter (gast) op 13-11-2017 om 15:12:45

Restaurant RIXT in Nes op Ameland heeft dit bier op het vat. Echt superlekker.

Inder Jagessar (gast) op 03-12-2014 om 14:40:48

Super!!! biertje! alleen kan het hier in zoetermeer nergens vinden

Mario Arnoldi (gast) op 03-10-2014 om 21:17:36

Steenbrugge Abdij Bock is een eenvoudig te drinken bier met een zoetromige nasmaak. Op het flesje staat dat de ideale drinktemperatuur tussen de 8 en 12 graden ligt. Zelf vind ik dit bier lekker op zo'n 4 graden. Een stukje Emmentaler erbij en je maakt het feest compleet.

Zie meer reacties

Zie minder reacties