Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Stella Artois komt met appel- en peercider

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Stella Artois komt met appel- en peercider

23 mei 2013 om 13:31

Stella Artois heeft een nieuw 'bier' geïntroduceerd; Cidre Pear en Cidre Apple. Gemaakt naar eigen Belgisch recept met 'handgeplukte' appelen en peren.

Stella Artois Cidre
Stella Artois
Stella Artois

Leuven en Stella Artois

Het wordt er al sinds 1366 gedronken en heeft Leuven inmiddels wereldberoemd gemaakt bij alle bierliefhebbers over de hele wereld. Stella Artois is een stukje identiteit van Leuven en wordt in het buitenland in tachtig landen op de markt gebracht als een authentiek, iconisch en exclusief bier. 

Stella Artois Cidre Apple & Pear

Lees ook

Na 647 jaar heeft 's werelds grootste brouwerij AB InBev besloten dat het tijd is voor iets nieuws. Een Stella Artois Cidre. 

Onder andere de Heineken cider Jillz is al een tijdje een geliefd drankje onder vooral de vrouwen en Stella Artois hoopt nu met een nieuwe cider ook in te spelen op die markt en daarmee hun marktaandeel te vergroten. 

De Cidre's zijn gemaakt van een eigen Belgisch recept met 'handgeplukte' appels en peren en hebben volgens het Belgische merk een volle en frisse smaak. Ook is er voor dit nieuwe 'bier' en speciaal flesje ontworpen zodat het goed is te onderscheiden van de originele bierflesjes. 

 

Cookie instellingen