Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

StiBON Summerschool: bieropleiding op Fort Everdingen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

StiBON Summerschool: Driedaagse bieropleiding

10 juli 2020 om 14:03

Bieropleider StiBON lanceert dit jaar de StiBON Summerschool. In drie dagen tijd volg je de volledige StiBON Niveau 1 opleiding en verblijf je op een natuurcamping.

StiBON bier
Duits & Lauret header
Duits en Lauret logo

Bieropleiding in drie dagen

Bijzondere tijden vragen bijzondere initiatieven! Nu een verre vakantie voor veel mensen geen optie is, komt StiBON met de StiBON Summerschool. Op de prachtige locatie van Fortbrouwerij Duits & Lauret in het landelijke rivierengebied bij Everdingen organiseert StiBON in drie dagen in augustus de volledige StiBON Bierambassadeur 1 opleiding. Duits & Lauret beschikt op Fort Everdingen over een natuurcamping voor tenten, caravans of campers. Indien je van kamperen en bier houdt, én StiBON Bierambassadeur 1 wil doen, is dit je kans.

Invulling StiBON Summerschool

Stibon LOGO De opleiding vindt plaats van maandag 24 augustus tot en met woensdag 26 augustus. De lessen zijn van 09:00 uur tot 13:00 uur en van 14:00 tot 18:00 uur. ’s Avonds is vrij voor eigen invulling. Gedurende de dag proef je ongeveer twaalf bieren, houdt hier rekening mee bij de planning en de keuze van transport. Het examen zal op 14 september plaats vinden op diverse locaties in het land.

De prijs voor de opleiding bedraagt € 598,95 (incl. BTW). De opleidingsprijs is inclusief lesmateriaal, proefbieren en examen maar exclusief lunches, eten en verblijf. Aanmelden voor de opleiding is mogelijk via de website www.stibon.nl.

Lees ook

StiBON is de oudste en meest gewaardeerde bieropleiding van Nederland, opgericht in 2009. Naast het overdragen van theoretische kennis speelt het gezamenlijk proeven en beschrijven van bieren een belangrijke rol tijdens de lessen. Daarnaast organiseert StiBON samen met Lentiz onderwijsgroep een MBO4 opleiding tot brouwer. StiBON verzorgt zijn opleidingen onafhankelijk van brouwerijen of leveranciers.