Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Swinkels Family Brewers geeft 'rondje voor jouw zaak'

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Swinkels Family Brewers geeft 'rondje voor jouw zaak'

20 mei 2020 om 09:44

Royal Swinkels Family Brewers laat consumenten kans maken op een vat bier voor hun favoriete horecazaak. Het platform 'rondje voor jouw zaak' is gelanceerd.

Bavaria Rondje voor jouw zaak
Bavaria logo
Bieren van Swinkels Family Brewers

Rondje bier voor jouw zaak

Swinkels Family Brewers komt met ‘Rondje voor jouw zaak’: een online platform waar consumenten een vat bier kunnen winnen voor hun favoriete horecazaak. De consument koopt een van de deelnemende bieren in de supermarkt of horeca, scant deze met zijn mobiele telefoon, selecteert zijn favoriete horecazaak en ziet direct of hij een vat wint voor deze zaak.

Lees ook

Swinkels Family Brewers zorgt er vervolgens voor dat de zaak kosteloos het vat bier ontvangt om vers te tappen zodra ze weer open mag. De actie loopt tot eind oktober, zodat ook sportkantines kunnen meedoen aan de actie zodra deze weer open gaan. In totaal worden er tenminste 600 vaten weggegeven.

Horeca weer open

Bavaria rondje van de zaak Romke Swinkels, directeur Nederland bij Swinkels Family Brewers: “We zijn blij dat vanaf 1 juni de horeca weer gedeeltelijk open kan, maar tegelijkertijd beseffen we ons dat veel horecazaken het moeilijk hebben door de maatregelen. Als leverancier doen we wat we kunnen op het financiële vlak om de horeca te ondersteunen, en daarnaast zijn we ook aan de slag gegaan met een platform waarop consumenten hun favoriete restaurant of kroeg kunnen helpen. Met ’Rondje voor jouw zaak’ snijdt het mes aan twee kanten: de consument kan genieten van een bier naar keuze en maakt ondertussen kans om zijn favoriete zaak een vat cadeau te doen. In eerste instantie zetten we met deze actie groot in op ons Bavaria-merk in de supermarkt, maar ook Swinckels’, Cornet, Palm, Rodenbach FruitAge, Weihenstephaner en Brewdog doen mee aan de actie. Zodra horeca weer open gaat, kun je ook daar je bier scannen.”

Cookie instellingen