Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Tamesteut | Bierverkiezing Noord-Holland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tamesteut wint bierprijs binnen jaar na oprichting

26 juni 2019 om 13:08

Brouwerij Tamesteut uit Hoorn heeft binnen een jaar na oprichting een mooie bier award in de wacht gesleept. Zijn bier wist de vakjury te overtuigen tijdens de Bierverkiezing Noord-Holland.

Texelse bierbrouwerij
Brouwerij Tamesteut logo
Dutch Eagle Morebeer en Brouwerij Kees

Brouwerij Tamesteut

Brouwerij Tamesteut is opgericht door Joep Schagen. Hij brouwde sinds 2015 hobbymatig en heeft in oktober 2018 zijn eigen brouwerij opgericht. Beste bier categorie zwaar bierverkiezing NH Nog geen acht maanden later werd tijdens de “Bierverkiezing Noord-Holland 2019" de Naughty Badass Modder Fokker unaniem tot winnaar verkozen. De vakjury had lovende woorden voor het bier: “een terechte winnaar”, “hier waren wij snel over uit” of “prachtig in balans”.   

Lees ook

Naughty Badass Modder Fokker

Naughty Badass Modder Fokker is een volmondige stout met 8,5% alcohol. In deze stout vind je tonen van chocolade, koffie, karamel en een heerlijke volle mondsmaak. De mooie, donkere schuimkraag ligt er als een topping van chocolademousse bovenop. Bij een schenktemperatuur van 10-12 graden komt deze stout volledig tot z'n recht.

In dezelfde categorie werd Staal van Bier door Mannen tweede. In de categorie 'licht bier' won Dutch Eagle van Morebeer en Skuumkoppe van de Texelse Bierbrouwerij won de publieksprijs.

Alle winnaars tijdens de Bierverkiezing Noord-Holland

Cookie instellingen