Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tevreden XXMMI is het Mitra bier van de maand

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tevreden XXMMI is het Mitra bier van de maand

11 februari 2022 om 10:05

Tevreden XXMMI van speciaalbierbrouwerij Duits & Lauret is het Mitra bier van de maand februari 2022. Met de uitverkiezing dingt het bier mee naar de titel 'Bier van het Jaar'.

Bier van de maand februari bij mitra
Duits en Lauret logo
Tevreden XXMMI speciaalbier

Mitra bier van het jaar 

Mitra gaat ook dit jaar op zoek naar het bier van het jaar. Dit doen ze door elke maand een speciaalbier te benoemen tot bier van de maand. Consumenten kunnen hun stem uitbrengen op de verschillende bieren van de maand. Op deze manier krijgt iedere maand een bier een percentage van positieve stemmen. Het bier dat het het hoogste percentage positieve stemmen krijgt wordt gekroond tot  het 'Mitra bier van het jaar'. Mitra Drankenspeciaalzaken houdt deze competitie in samenwerking met Biermagazine. 

Vijfde Tevreden bier 

Bier van het jaar bij Mitra Dit jaar werd het boek 'Tour des Trappistes' uitgebracht. Hierin staan verhalen van wandelingen door George Nelis tussen verschillende trappistenabdijen. Na afloop van eerdere wandelingen  volgde vier keer eerder een editie van het Tevreden-bier waarvan een deel van de opbrengst naar goede doelen ging. Bij het verschijnen van het boek Tour des Trappistes is voor de vijfde keer een Tevreden-bier gebrouwen door Speciaalbierbrouwerij Duits & Lauret

Tevreden XXMMI is een Quadrupel van 10% met aroma's van karamel, kandij en rozijnen. Ook in de smaak vind je dit terug, het bier is vol en lichtzoet van smaak. Dit speciaalbier gaat goed bij oude kaas, wildgerechten en eend. 

Vorige winnaars

Dit is het vijfde jaar op rij dat deze competitie wordt gehouden. De vorige winnaars zijn: 

Lees ook

- Mitra Bier van het jaar 2021: Vicaris Tripel van Brouwerij Dilewyns

Mitra Bier van het jaar 2020: Rodulf de Viking van Grutte Pier

Mitra Bier van het jaar 2019: Joey Greenhorn van Kompaan

- Mitra Bier van het jaar 2018: Elixer van Grutte Pier

In 2022 zijn er tot nu toe twee gegadigden om bovenstaande bieren op te volgen. Naast het Tevreden XXMMI bier is dat het Battle Of The Battleships Duopack van vandeStreek Bier dat werd verkozen tot bier van de maand januari. Bekijk de huidige stand voor de verkiezing op de website van Mitra Drankenspeciaalzaken

Cookie instellingen