Vakmanschap, liefde voor eten en drinken, moderne techniek en bovenal Twentse nuchterheid: Twents DeGusteau Chef’s Blond is ontstaan uit een unieke samenwerking tussen twee Twentse smaakpioniers.
Passie
SVH Meesterkok Lars van Galen van DeGusteau Hospitality Groep en Bierbrouwer Frank Hendriks van de Twentse Bierbrouwerij delen een passie voor ambacht en vakmanschap, dit heeft er toe geleidt dat zij een karaktervol en lokaal blond bier hebben ontwikkeld.
DeGusteau is een Hospitality Groep die gaat voor kwaliteit en verfijning tot in de details. Perfectie in alles, waarbij de juiste balans in sfeer en smaak voorop staat. De Twentse bierbrouwerij brouwt natuurzuivere kwaliteitsbieren met grondstoffen van het Twentse land.
DeGusteau Chef's Blond bier
Twents DeGusteau Chef’s Blond is gebrouwen met tweerijige zomergerst en saashop. Een ongefilterd lichtbitter bier dat 6,5 procent alcohol bevat.
Lees ook
Volgens Frank Hendriks, komt de Twentse Bierbrouwerij met haar nieuwe Twents DeGusteau Chef’s Blond tegemoet aan de wensen van veel Twentse horecaondernemers. Een onderscheidend, regionaal blond bier dat exclusief verkrijgbaar is in Twente.
Lancering
Twents DeGusteau Chef’s Blond, het nieuwste bier van de Twentse Bierbrouwerij, wordt maandag 3 december officieel gelanceerd bij Tuindorphotel ’t Lansink in Hengelo aan genodigde relaties.
Wilt u ook het bier proeven? Dat kan al bij de nieuwe locatie van de Twentse Bierbrouwerij en Tuindorp Hotel ’t Lansink in Hengelo.