Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Uiltje Brewing Company: World Cleanup Day 2021

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Uiltje Brewing Co. actie tijdens World Cleanup Day 2021

01 september 2021 om 13:38

Uiltje Brewing Company uit Haarlem komt met een actie tijdens World Cleanup Day 2021. Tijdens deze dag kun je jouw volle vuilniszak inleveren voor een Uiltje Goodiebag.

Uiltje World Cleanup day 2021
Brouwerij het Uiltje
Het Uiltje bierparadijs header

World Cleanup Day

Zaterdag 18 september is het World Cleanup Day, Uiltje Brewing Company stroopt die dag de mouwen op en vraagt vrienden en fans om te komen helpen bij het rapen van zwerfafval. Met de mindset ‘niet lullen, maar poetsen’ organiseert de uitgesproken bierbrouwer een buurtschoonmaak in de omgeving van de brouwerij, de Haarlemse Waarderpolder. “Om mensen te motiveren maken we er een ruilactie van: een volle vuilniszak voor een goodie bag.” zegt organisator Merel Slootheer. “Wat er in die goodie bag zit? Ah, dat is dus een verrassing.” 

Waarderpolder

World Cleanup Day samen met Uiltje Brewing Company De laatste tientallen jaren heeft de Haarlemse Waarderpolder zich ontwikkeld tot het het hart van innovatie binnen de stad, vol met jonge vooruitstrevende ondernemers. Uiltje ziet World Cleanup Day als de perfecte gelegenheid om deze omgeving op te ruimen en de verzamelde troep te veranderen in iets interessants. Om zeker te weten dat dit gebeurt, op een mooie manier, werken ze samen met Beach Cleanup Foundation Stichting Juttersgeluk. Zij verwerken alle bruikbare materialen tot coole, nieuwe producten. 

Lees ook

We gaan het naast nuttig ook leuk maken voor mensen om mee te doen” zegt Merel. “Deze dag gaat over verbinding, het gezellig hebben samen. Er is volgens mij geen betere manier om de zaterdagmiddag door te brengen, dan samen met vrienden bijdragen aan iets relevants, een verse IPA in het vooruitzicht.”

Als aanvulling op vrienden en fans wil Uiltje alle buren, de jonge bedrijven die de Waarderpolder zo geweldig maken, ook van harte uitnodigen om te komen helpen. 

Scoor die Uiltje goodie bag

Kom zoals je bent en blijf zolang je wilt. Uiltje zorgt voor handschoentjes, afvalgrijpers en vuilniszakken, je kunt dit ophalen bij de brouwerij. En ook niet onbelangrijk, iedere deelnemer krijgt als beloning een Uiltje goodie bag. 

Lijkt het je wat? Laat het weten aan de brouwerij, je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier op de website van Uiltje Brewing Company. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Voor vragen, opmerkingen of mogelijke samenwerkingen, stuur een mailtje naar cleanupday@uiltjebrewing.com