Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Valentijnsboeket van Lowlander Beers om op te eten

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Valentijnsboeket van Lowlander Beers om op te eten

21 januari 2021 om 10:35

Brouwerij Lowlander Beers uit Amsterdam (w)eet wat liefde is. De botanisch brouwer brengt een limited edition Valentijnsboeket uit om op te eten en creëert hiermee een ware match made in heaven: bier, bloemen en botanicals.

Diner gemaakt met het Valentijnsboeket van Lowlander en bier op tafel
Lowlander boeket in een vaas met twee flesjes bier en gestapelde bordjes met bestek ernaast
Lowlander botanisch boeket en twee flesjes  bier ernaast

Botanisch boeket

Lowlander Beers biedt iedereen de mogelijkheid om eens echt te verrassen met bier, bloemen en botanicals deze Valentijnsdag. Het Botanical Bouquet, waarvan er enkel 175 gemaakt worden, bestaat niet alleen uit een mooie variatie bloemen, maar ook uit kleurrijke groenten en verse kruiden waarmee je in een handomdraai een romantisch diner op tafel zet.

Lowlander botanisch boeket Gaat je hart al sneller kloppen? Het Botanical Bouquet inclusief twee bieren, twee Lowlander glazen, een mooie receptkaart en een Lowlander love letter is van 21 januari tot en met 8 februari 2021 te bestellen in de webshop en bedraagt €59,50. Dat is nog eens een smaakvolle verrassing op de dag van de liefde, toch? 

Flirten met botanicals 

Met de natuur als muse, weet Lowlander als geen ander hoe goed kruiden, specerijen en fruit met bier samengaan. Geen wonder dat Lowlander brouwt met botanicals. Deze natuurlijke smaakmakers brengen niet alleen meer diepte aan bier, maar ook aan gerechten. En dat ze ook nog een speelse en smaakvolle toevoeging aan een boeket kunnen zijn, bewijst het Botanical Bouquet maar al te goed.

Annemieke, verantwoordelijk voor food binnen Lowlander: “Als botanisch brouwer snappen we dat een mooie bos bloemen en een smaakvol diner voor twee - hoe cliché ook - nog steeds hoog op de Valentijns-verlanglijst staan. Ons Botanical Bouquet is 'the best of both worlds'; je zet een volle bos bloemen op tafel én eet een deel op. Liefde gaat tenslotte door de maag!

Lees ook

Bier en bieten

Het Botanical Bouquet bevat seizoensgebonden, biologische ingrediënten zoals wortelen, bieten, groene asperges, artisjok, paarse knoflook en takjes rozemarijn. Een leuke toevoeging is het zakje gevuld met huisgemaakte kruiden- en notentopping, die het typerende zakje bloemenvoeding op een grappige wijze vervangt. Met het bijgevoegde recept tover je deze groenten en kruiden gemakkelijk om tot een rijke salade van geroosterde groenten met honing limoen dressing. En geen zorgen, er blijven genoeg (niet eetbare) bloemen over om bij het Valentijnsdiner op tafel te zetten. 

Het perfecte paar

Valentijnsboeket van Lowlander in een vaas met bier ervoor Een Valentijnsdag met Lowlander is natuurlijk pas compleet met een goede bier & food pairing. Daarom krijg je naast het goed gevulde boeket en het recept voor de salade van geroosterde groenten ook een voorbeeldig setje bier geleverd. De Lowlander White Ale, gebrouwen met Curaçao sinaasappel, vlierbloesem en kamille is verfrissend en dorstlessend en heeft een licht bloemige, fruitige afdronk. De Lowlander I.P.A., gebrouwen met ketoembar (korianderzaad) en Aziatische witte thee is hoppig en bitter met subtiele citrus en een toets van specerijen. Twee unieke bieren die beide op hun eigen manier het gerecht complimenteren. Als dat geen echte liefde is...

Boeketje boeken?

Wacht dan niet te lang: er worden slechts 175 eetbare boeketten gemaakt, die je tussen 21 januari en 8 februari 2021 in de Lowlander webshop kunt bestellen.

Voor een totaalprijs van €59,50 bezorgt Lowlander op zaterdag 13 februari een flinke bos bloemen én botanicals, twee bieren, twee Lowlander glazen, een mooie receptkaart met handige how-to en een Lowlander love letter om je liefje met een persoonlijke boodschap te verrassen. Zo kun jij op 14 februari zonder zorgen de show stelen. 

Lowlander Boeket ingrediënten

Cookie instellingen