Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Vier Koningsdag thuis met Poesiat & Kater en Beerwulf

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Vier Koningsdag thuis met Poesiat & Kater en Beerwulf

22 april 2020 om 16:43

Koningsdag 2020 wordt Woningsdag 2020, daarom heeft Poesiat & kater een nieuw bier geïntroduceerd en staat er een bingo op de planning van webshop Beerwulf. 

Blauwe lucht met Princesse bier
Van Vollenhoven Princesse Bier
Van Vollenhoven Princesse Bier

Koningsdag wordt Woningsdag 

We ontkomen er helaas niet aan. Koningsdag 2020 wordt Woningsdag 2020. Geen rommelmarkt op het plein, gezellig met vrienden samenkomen of feesten in de stad. Maar dat betekent niet dat je er niet alsnog een feestdag van kunnen maken. 

Als je Koningsdag thuis viert doe je dat natuurlijk met een goedgevulde koelkast. Om in thema te blijven heeft brouwerij Poesiat & Kater uit Amsterdam dit jaar hun Princesse Bier in een bijzonder oranje jasje gestoken. En organiseert Beerwulf een virtuele bingo!

Princesse bier

Vollenhoven Princesse Bier is een speciaal type witbier met 50% tarwe, gefermenteerd met Duits Bavaria-gist en een saison gist. Het frisse Princesse Bier heeft een hoog koolzuurgehalte en is gekruid met sinaasappelschil en koriander. Princesse Bier komt voort uit de 18de-eeuwse Hollandse biertraditie, naar aanleiding van het huwelijk van prins Willem IV met een Engelse prinses. Het was een lentebier dat tot ver in de 19de eeuw veel werd geëxporteerd, en een specialiteit van de Van Vollenhoven brouwerij.

Lees ook

Doe mee met de Poesiat & Kater X Beerwulf bingo

Online bierwinkel Beerwulf probeert om in deze uitdagende tijden initiatieven van de brouwers zoveel mogelijk te steunen. Marc Scholten van Beerwulf zegt: "Door het sluiten van de horeca gelegenheden dalen de inkomsten van de brouwers. Bij Beerwulf zijn brouwers niet alleen onze zakelijke partners, het zijn vaak ook persoonlijke vrienden. We willen ze dan ook graag steunen in deze moeilijke periode". Beerwulf  

Speciaal voor Koningsdag organiseert Poesiat & Kater dan ook in samenwerking met Beerwulf een virtuele bingo via Facebook. Voorafgaand aan de bingo vertellen de brouwers iets over hun Princesse Bier en daarna kan je meespelen voor een €100 voucher voor het Poesiat & Kater proeflokaal. Bekijk hier hoe je mee doet. De bingo zal worden gehouden in het Engels en Beerwulf zal de bingo live streamen vanaf hun sociale kanalen.

Het Beerwulf.com Poesiat & Kater is in blik verkrijgbaar via Beerwulf.com en wordt bij een volle Beerwulf doos gratis bij je thuis bezorgd, indien gewenst met een persoonlijke boodschap. Ook leuk om te laten bezorgen bij je vrienden die je deze Koningsdag moet missen. Door de huidige Covid-19 situatie kan de levertijd langer zijn dan normaal.

Proost in stijl op de verjaardag van onze Koning met Beerwulf en Poesiat & Kater.

Cookie instellingen