Grolsch Porter

Vijfde bier Grolsch Proeverij: Porter

Het vijfde speciaalbier van de Grolsch Proeverij is bekendgemaakt. Meesterbrouwer Marc Janssen heeft in de Proefbrouwerij van Grolsch een rijke Porter (6% ABV) gebrouwen. 

15 februari 2018 om 15:15


Grolsch Proeverij

Grolsch Porter op flesDe Grolsch Proeverij is een reeks aan speciaalbieren van Grolsch die in kleine oplage worden gebrouwen in de Proefbrouwerij in Enschede. Na de Grolsch Tripel, Saison, Session IPA en Vatgerijpte Tripel is het nu een Grolsch Porter geworden. Deze porter is exclusief verkrijgbaar is in enkele speciale Grolsch Proeverij café's

Grolsch Porter

De vijfde creatie uit deze serie speciaalbieren is dus de Grolsch Porter. Meesterbrouwer Marc Janssen van Grolsch beschrijft het bier als volgt: "De Grolsch Porter (6%) heeft door het gebruik van drop en haver een intense en volle smaak gekregen. Daarnaast geniet je ook van de zachte tonen van karamel, noten en rozijnen."

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Carlton Draught

Best Ad Ever
Een creatieve reclame van het biermerk Carlton Draught. Mannen met verschillende kleuren kleding lopen door elkaar waardoor er mooie beelden ontstaan. Zo komt er een glas bier, maar daarna een gezicht die bier drinkt. Een erg bijzondere reclame dus.

Meer reclames van Carlton Draught

Laatste reacties