Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Warsteiner lanceert limited edition fles voor IWISHUSUN

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Warsteiner limited edition fles voor goed doel

Warsteiner limited edition fles voor goed doel

03 juli 2013 om 14:59

Vandaag heeft Warsteiner tijdens de Berlin Fashion Week een limited edition fles voor het goede doel IWISHUSUN (I wish you sun) geintroduceerd. Deze prachtige limited edition fles is ontworpen door Marcelo Burlon.

Warsteiner
Warsteiner

Vandaag heeft biermerk Warsteiner tijdens de Berlin Fashion Week een limited edition fles voor het goede doel IWISHUSUN geintroduceerd. IWISHUSUN zet zich in voor het overwinnen van blindheid. In 80% van alle gevallen kan blindheid namelijk worden genezen, maar vaak is daar simpelweg geen geld voor.

Een bijdrage leveren

Andy Chiu, hoofd brand management bij Warsteiner: "We zijn er trots op dat we onderdeel uitmaken van deze bijzondere samenwerking en op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan een mooi doel: mensen weer laten zien. Marcelo is een van de meest opvallende ontwerpers van het moment. Prints spelen een grote rol in zijn ontwerpen, die heel levendig en extreem kleurrijk zijn." Naast de Warsteiner flesjes heeft Burlon ook een speciaal T-shirt voor IWISHUSUN ontworpen.

Over Warsteiner

Warsteiner Premium Pilsener wordt sinds 1753 gebrouwen in het plaatsje Warstein in Sauerland. Inmiddels is de Warsteiner Brauerei de grootste private bierbrouwer van Duitsland. Het premium pilsener wordt gebrouwen in een van de modernste brouwerijen ter wereld en geëxporteerd naar meer dan 60 landen. Vanaf de 20ste eeuw is Warsteiner sterk verbonden met kunst en design. Kunstenaars uit verschillende vakgebieden hebben door de jaren heen bijgedragen aan de uitstraling van het merk.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties