Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Warsteiner sluit actie af met uitreiking Mercedes Benz

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Warsteiner sluit actie af met uitreiking Mercedes Benz

17 november 2014 om 10:46

Warsteiner sluit de nationale consumentenactie ‘Het beste van Duitsland’ op een gepaste manier af. Op 12 november vond de eerste officiële uitreiking plaats van de Mercedes Benz A-Klasse.

Warsteiner sluit consumentenactie af met uitreiking mercedes
Warsteiner
Warsteiner logo

Paul Deterd kon zijn ogen bijna niet geloven toen hij afgelopen zomer een fles opende en een Mercedes onder de dop vond. Hij kocht het krat met de winnende fles destijds bij de PLUS in Weerselo waar hij gistermiddag zijn prijs in ontvangst nam.

Het beste uit Duitsland

Met de landelijke actie ‘Het beste uit Duitsland’ maakte men kans op één van de 35.000 door Warsteiner beschikbaar gestelde prijzen. Onder elke dop van een fles Warsteiner Premium Pils of Radler konden consumenten direct zien of en wat ze gewonnen hadden. De hoofdprijs was een Mercedes Benz en de overige prijzen liepen uiteen van Loewe Flatscreen TV’s, Teufel soundbars, Hotelarrangementen die ingewisseld kunnen worden bij diverse Lindner Hotels tot luxe WMF openers.

"De reacties van zowel retail ondernemers als consumenten waren heel positief. De combinatie van het grote aantal prijzen en de zichtbaarheid van de prijs direct onder de dop werd als zeer vernieuwend en innovatief ervaren." , aldus Mirjam Bruijsten, Trade Marketing Manager Warsteiner Nederland.

Lees ook

De actie ‘Het beste uit Duitsland’ liep van mei tot en met september 2014.

Displayactie voor winkelteams

Displayactie voor winkelteams

Speciaal voor de winkelteams van supermarkten organiseerde Warsteiner een unieke displayactie gekoppeld aan de “Het beste uit Duitsland” promotie. Deze actie vroeg om teamwork en creativiteit.

Via de website konden de winkelteams promotiemateriaal bestellen om een display te bouwen voor deze consumentenactie. Ieder deelnemend winkelteam ontving gegarandeerd een prijs.

De bouwers van de meest opvallende displays wonnen diverse prijzen zoals een Loewe Flatscreen TV of een trip met het hele team naar de Warsteiner Brouwerij.

Cookie instellingen