Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Zelf evenementen en merken toevoegen op Biernet

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Zelf evenementen en merken toevoegen op biernet

Zelf evenementen en merken toevoegen op Biernet

25 mei 2014 om 12:00

Organiseer jij een proeverij of een bierfestival of heb je veel informatie over een biermerk? Vanaf nu is het mogelijk om dit zelf heel eenvoudig toe te voegen op Biernet!

Zelf evenementen en merken toevoegen op Biernet

Biermerken

Op Biernet.nl staan ruim 700 biermerken. Dat is al een heleboel, maar we hebben nog lang niet alle biermerken opgenomen op de site. Ken jij een biermerk dat nog niet op de website staat en heb je daar veel informatie over? Of ben je zelf aan het brouwen geslagen en wil je dat jouw bier opgenomen wordt in het grootste biermerken archief van Nederland?

Het is nu mogelijk om zelf biermerken toe te voegen op Biernet! Op de pagina Biermerken staat tegenwoordig bovenaan de pagina een link die je doorverwijst naar het invulformulier voor de biermerken. Dit formulier kan binnen 10 minuten worden in gevuld.

Bieragenda

Organiseer jij een proeverij of een bierfestival of heb je veel informatie over een aankomend bierevenement? Het is nu mogelijk om je bierevenement toe te voegen in de bieragenda van Biernet! Elke maand zijn er tientallen evenementen in Nederland en die kunnen nu ook door jou toegevoegd worden. In onze agenda staat bovenin de pagina een link die je doorverwijst naar het invulformulier voor de evenementen. Deze is snel en makkelijk in te vullen.

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

willem (gast) op 26-05-2014 om 14:57:42

leuk die bieragenda!

Zie meer reacties

Zie minder reacties